Nieuws West-Vlaanderen Kortrijkse Lions Club doet schenking aan lokale woon- en zorgcentra

Kortrijkse Lions Club doet schenking aan lokale woon- en zorgcentra

Kortrijkse Lions Club doet schenking aan lokale woon- en zorgcentra

KORTRIJK – De solidariteit is groot in deze tijden. In de strijd tegen de verspreiding van het corona virus mocht de Voedselbank in Kuurne een schenking in ontvangst nemen van liefst 15.000 FFP1 maskers vanwege de Lions Clubs te Kortrijk, een club waar ondernemers thuis zijn.

De Lions Club Kortrijk is een serviceclub en die titel mag letterlijk worden genomen. Naast het klassieke netwerken staat dienstbaarheid verlenen aan de maatschappij helemaal bovenaan de prioriteitenlijst en dat zijn geen loze beloftes. De referentielijst zegt in dat opzicht alles. In de club maken ondernemers of met bedrijven gelinkte kaderleden de absolute meerderheid uit, naast vertegenwoordigers van vrije beroepen.

Deze week werd een gift gedaan aan de verantwoordelijken van de Voedselbank in hun magazijnen aan de Weidenstraat 38 te Kuurne. Een delegatie van de Lions Clubs zal samen met de Voedselbank nu ook verder instaan voor de verdeling van deze mondmaskers bij de rust- en verzorgingstehuizen in de regio Kortrijk. Op deze manier leverde de Lions Club een meer dan gewaardeerde bijdrage aan de werking van de Voedselbank met wie zij in de loop van de jaren een structurele samenwerking heeft uitgebouwd.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.