Nieuws West-Vlaanderen Kortrijkse Trustteam neemt Roeselaarse Compuboek over

Kortrijkse Trustteam neemt Roeselaarse Compuboek over

Ondernemers 01: Trustteam. Pascal Pinket en Stijn Vandeputte

Kortrijkse Trustteam neemt Roeselaarse Compuboek over

KORTRIJK – Net voor de jaarwissel hebben Stijn Vandeputte en Pascal Pinket namens Trustteam een belangrijke overname geclosed. Het Roeselaarse Compuboek wordt een volledige dochter van Trustteam. De overname van Compuboek kadert perfect in de strategie van Trustteam, zijnde de wereld van de kmo’s ontzorgen op het vlak van IT. Trustteam onderscheidt zich van andere IT-spelers door een totaaloplossing aan te bieden, voornamelijk in eigen beheer. 

Trustteam is ontstaan in 2002 en heeft zich doorheen de jaren als een groeibedrijf geprofileerd. Met deze overname erbij telt Trustteam meer dan 200 medewerkers, 4.500 klanten. Het bedrijf van Stijn Vandeputte heeft zijn hoofdkantoor in Kortrijk (Evolis) en heeft verder filialen in Heusden-Zolder, Waver, Colmar en Nancy (Frankrijk)R) en Iasi (Roemenië).

De overname van Compuboek kadert perfect in de strategie van Trustteam. Het opzetten van een eigen Admin-cel  binnen Trustteam is hierin een volgende stap.  Met de overname van Compuboek integreert Trustteam in één klap een volledig team en 30 jaar ervaring op softwarevlak voor boekhouding, ERP, digitalisering en automatisatie, koppelingen met diverse ERP en andere software. Aldus wordt Trustteam verdeler van Exact Online, Exact Globe, Winbooks, Logistics, Elight, First, Taxmate, Scan Sys ImageCapture, Blue10 en Emasphere.  Een rits gekende namen en producten in de hedendaagse boekhoud- en ERPsoftware en digitaliseringstrajecten.

Meer armslag

Het team  van Compuboek zal haar verdeling en ondersteuning verder zetten onder de vleugels van en met Trustteam.  De synergie tussen beide firma’s biedt meer armslag voor nieuwe projecten en initiatieven, uitstekende perspectieven en groeimogelijkheden voor de verdere uitbouw van een one stop shop.

“De jarenlange expertise van Compuboek betekent voor de bestaande Trustteam klanten die verder willen digitaliseren een extra toegevoegde waarde”, aldus Dirk Maesen, CEO Compuboek. Compuboek levert op vandaag advies en support aan een duizendtal klanten over het hele land, maar hoofdzakelijk  in de regio Oost- en West-Vlaanderen.”

“De tandem Trustteam-Compuboek verruimt voor de klanten van Compuboek het IT-aanbod met Cloud, Voipplay telefonie, security en back-up“, merkt Stijn Vandeputte, CEO Trustteam fijntjes op. “De overname is bijzonder vlot verlopen.  Met de audit door Grant Thornton en de begeleiding van het discrete fusie- en overnamehuis H&S & Partners is dan ook gekozen voor een professionele en snelle aanpak.”

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.