Nieuws West-Vlaanderen Lidl heeft honderd en meer vacatures in West-Vlaanderen

Lidl heeft honderd en meer vacatures in West-Vlaanderen

Lidl heeft honderd en meer vacatures in West-Vlaanderen

KORTRIJK, BRUGGE – De Duitse retailgroep Lidl kondigt aan dat ze over heel België minstens 350 vacatures heeft, jobs die zo snel mogelijk moeten ingevuld worden. Ook in West-Vlaanderen regent het jobs, minstens honderd.  

Het gaat in onze provincie vooral om de kustregio, de driehoek Waregem-Kortrijk-Roeselare en ook in Brugge is er werk zat. In al deze regio’s staan nog enkele nieuwe filiaalopeningen op de planning. Er zijn openstaande vacatures voor winkelbedienden, (assistent) store managers en jobstudenten. Lidl gaat in deze regio’s ook een samenwerking aan met een aantal middelbare scholen en de provincie West-Vlaanderen.

Maar ook in de distributiecentra in Gullegem (alsook in Sint-Niklaas) zijn er nog enkele plaatsen vrij voor nieuwe collega’s om als orderpicker aan de slag te gaan.

Op stap met de jobbus

Om nieuwe medewerkers te zoeken, lanceert Lidl een grootschalige rekruteringscampagne. Zo stuurt het opnieuw de ‘jobbus’ de baan op waar sollicitanten met hun toekomstige leidinggevende kunnen praten en betaalt de retailer tijdelijk aan zijn personeel een hogere bonus als ze zelf een nieuwe collega aanbrengen voor in de winkel. In het najaar zet Lidl ook specifiek in op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Reacties

. 2021-10-04 13:04:45

Ik zoek werk heb ervaring als orderpicker spreek alleen Nederlands geen frans

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.