Nieuws West-Vlaanderen Liesbeth Claeys (Ladies on the Road) organiseert een conferentie van en voor vrouwen

Liesbeth Claeys (Ladies on the Road) organiseert een conferentie van en voor vrouwen

Liesbeth Claeys (Ladies on the Road) organiseert een conferentie van en voor vrouwen

IZEGEM – In het najaar (22 september) organiseert de West-Vlaamse onderneemster Liesbeth Claeys een conferentie exclusief voor vrouwelijke ondernemers. Het event gaat door  in Skyline Park in Izegem (de thuisbasis van onder meer Skyline Communications). “Enkel vrouwelijke sprekers staan op het podium en de nadruk ligt op vrouwelijke rolmodellen en het delen van inspirerende verhalen”, aldus Claeys.

Liesbeth Claeys (links op de foto) is de drijvende kracht en het gezicht achter de nog jonge organisatie Ladies on the Road. Met Ladies on the Road wil ze ondernemende vrouwen empoweren om nog meer uit zichzelf te halen. Bedoeling is ook om een boeiend netwerk aan te bieden.

“Dit najaar schakelt Ladies on the Road, de community voor vrouwelijke ondernemers, een versnelling hoger”, zegt Claeys. “Onze events gaan normaal steeds door in kleine groepen tot 20 personen, maar na de zomer pakken we het net een tikkeltje grootser aan. Op 22 september verwelkom ik maar liefst 200 vrouwelijke ondernemers voor een onvergetelijke dag waarbij een 15-tal toonaangevende female entrepreneurs hun authentiek verhaal met de deelnemers delen als vorm van inspiratie. Women empowerment ten top.”

Het event gaat door onder de noemer The Conference. De eerste sprekers zijn inmiddels ook al aangekondigd. Onder hen sporticoon én onderneemester Ann Wauters, alsook Caroline Vercauteren, in 2021 winnares van de Womed Award.

info: BEKIJK HET PROGRAMMA

 

De Ladies on the Road Conference is het hoogtepunt van het jaar voor vrouwelijke ondernemers. Ben jij een female entrepreneur en wil je je graag laten inspireren door andere ladybosses uit België en over de grens, dan mag je deze dag gewoonweg niet missen.

Vrouwelijke rolmodellen inzake ondernemerschap staan op 22 september op het podium om jou te inspireren, maar ook om jou de nodige tips & tricks aan te reiken om jouw business naar een hoger niveau te tillen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.