Nieuws West-Vlaanderen Limburgse Gutami Solar heeft een boontje voor West-Vlaanderen

Limburgse Gutami Solar heeft een boontje voor West-Vlaanderen

Limburgse Gutami Solar heeft een boontje voor West-Vlaanderen

ARDOOIE – Het Limburgse Gutami Solar, groothandel in zonnepanelen en andere toepassingen voor slimme energie, heeft in Ardooie een tweede vestiging geopend. “Met deze nieuwe uitvalsbasis kunnen we de klanten in Oost- en West-Vlaanderen beter bedienen en introduceren we ons concept van Smart Energy People op een brede schaal”, zegt CEO Marina Doggen.

Gutami Solar heeft zijn hoofdkantoor in Beringen, en levert sinds jaar en dag materialen voor projecten in de hele Benelux. “Om onze service aan de klanten sneller en efficiënter te organiseren, openen we nu een nieuwe vestiging in Ardooie”, aldus Marina Doggen. “Het is een centrale ligging om de installateurs in West- en Oost-Vlaanderen beter te bedienen. Een voordeel voor alle partijen.”

Naast het ruime magazijn van 750 vierkante meter, beschikt de nieuwe locatie over kantoorruimte én een winkel. “We introduceren er ons concept van Smart Energy People, dat ook al in Beringen bestaat”, zegt de CEO. “In de toonzaal staan diverse types van slimme energie-oplossingen opgesteld, zodat klanten zich hier optimaal kunnen informeren. Het gaat om warmtepompen, thuisbatterijen, maar ook bijvoorbeeld oplaadsystemen voor elektrische voertuigen. Kortom, een hele batterij van mogelijkheden die wordt uitgestald, begeleid van deskundig advies. Gezien het aantal duurzame energietoepassingen alleen maar zal toenemen, en consumenten graag een oplossing op maat willen, zijn we ervan overtuigd dat dit concept ook in Ardooie zal aanslaan.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.