Nieuws West-Vlaanderen Luxe vastgoedbedrijf Karolien Lafaut breidt actieradius verder uit

Luxe vastgoedbedrijf Karolien Lafaut breidt actieradius verder uit

Luxe vastgoedbedrijf Karolien Lafaut breidt actieradius verder uit

ROESELARE – Projectontwikkelaar en vastgoedmakelaar Karolien Lafaut opende zopas een nieuw kantoor in Roeselare. Met de opening van dit kantoor, dat zich op de uitbouw van de immotak Real Estate by Karolien zal focussen, wil Karolien Lafaut de West-Vlaamse vastgoedmarkt verder bewandelen.

Karolien Lafaut kreeg de liefde voor mooie nieuwbouwprojecten met de paplepel ingegeven. Van vader op dochter nam ze in 2005 de tak projectontwikkeling van het familiebedrijf over en drukte ze er meteen haar eigen stempel op: Signed by Karolien. Met passie voor esthetiek en de focus op luxueus wooncomfort bouwt Karolien samen met haar team gemiddeld 40 à 50 units per jaar die net dát tikkeltje meer bieden: hoogwaardige keukens en sanitair worden verwerkt in mooie en kwalitatief afgewerkte ruimtes, waar een royale lichtinval centraal staat en waar binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan dankzij ruime leefterrassen.

Dichter bij de klant

Karolien Lafaut opende nu ook een vestiging in Roeselare voor de onderliggende dienst Real Estate by Karolien. “Het nieuwe kantoor komt in ons nieuwbouwproject Hof ter Walle langs de Hippoliet Spilleboutdreef, een locatie die we vooral kiezen voor de centrale en vlot bereikbare ligging aan de rand van het stadscentrum”, vertelt zaakvoerster Karolien Lafaut. “Vanuit onze visie om onze klanten maximaal te ontzorgen, willen we met het nieuwe kantoor onze immodiensten nog dichter bij de klant brengen. Op die manier kiezen klanten zelf of ze vanuit Tielt of Roeselare bediend worden en voor ons is het een opportuniteit om meer voet aan wal te krijgen in de dynamische vastgoedmarkt van Roeselare.”

Het team van Real Estate by Karolien Lafaut bestaat vandaag uit drie vastgoedmedewerkers, maar het bedrijf is nog op zoek naar een vierde medewerker om de portefeuille verder uit te breiden. Ook de huidige locatie van Karolien Lafaut op de Markt in Tielt wordt begin volgend jaar omgeruild voor een nieuw en ruimer kantoor langs de Ringlaan in Tielt. In dit kantoor krijgen alle diensten van het bedrijf een plekje. Karolien Lafaut werft ook voor dit kantoor momenteel nieuw personeel aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.