Nieuws West-Vlaanderen Made in pakt uit met gratis publiciteitscampagne

Made in pakt uit met gratis publiciteitscampagne

Made in pakt uit met gratis publiciteitscampagne

KORTRIJK – Start jouw bedrijf opnieuw op na weken van verplichte sluiting? Of gooide je het roer helemaal om en overbrugde je de crisis met een vernieuwde service of aanbod? Dan helpen we met Made in West-Vlaanderen uw bedrijf graag back on track met een gratis publiciteitscampagne ter waarde van maar liefst 3.875 euro op onze website en in de nieuwsbrief.

Made In West-Vlaanderen is fier op alle ondernemers die de afgelopen weken keihard hun best hebben gedaan om innovatief uit de hoek te komen. Tientallen berichten kregen (en krijgen) we van ondernemingen die met een vernieuwde service en aanbod de crisis te lijf zijn gegaan. We willen hen graag bedanken en een dikke ‘merci’ sturen naar al onze lezers. Omdat heel wat van jullie een extra communicatie duwtje kunnen gebruiken, geven we met Made in bedrijven de kans om een gratis reclamecampagne te winnen. Wat houdt de campagne juist in? 200.000 display impressies, een publireportage met traffic drivers én een week tekstlinks in onze nieuwsbrief.Wat moet je hiervoor doen? Ga naar www.madeinwest-vlaanderen.be/wedstrijd en beantwoord de twee prijsvragen.Je kan je kans nog verdubbelen door op onze Facebookpagina een collega-ondernemer te taggen die ook zo’n campagne verdient. Deelnemen kan tot en met 31/05/2020. De winnaar van de campagne wordt rechtstreeks gecontacteerd op 1 juni. Veel succes!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.