Made in wenst u ‘alles’ toe in 2023

KORTRIJK - 2022 was voor ondernemers, zelfstandigen en bedrijven allerminst een gemakkelijk jaar, en dat is eerder een understatement. Na corona kwamen andere fenomenen: inflatie, oorlog, oplopende energieprijzen, tekort aan grondstoffen of aan arbeidskrachten. Maar het West-Vlaams ondernemerschap bleef pal overeind, en dat zal ook zo zijn in 2023. We wensen het u alvast toe.

.

 

Als hoofdredacteur van Made in West-Vlaanderen wil ik alle lezers  uitdrukkelijk bedanken om ons zo trouw te blijven volgen in deze uitdagende tijden. We wensen u, uw familie en iedereen in jullie bedrijf een zalige kerst en een bijzonder succesvol 2023.

Ook wij lassen een weekje deugddoende rust in. Maandag 2 januari beginnen we er weer aan en vanaf dinsdag 3 januari ontvangen jullie van ons opnieuw de nieuwsbrieven met jullie dagelijkse portie ondernemersnieuws uit West-Vlaanderen.

Op het jaareinde past het ook om even de meer dan verdienstelijke West-Vlaamse ondernemers te herdenken die ons dit jaar ontvallen zijn. Onze gedachten en sweet memories gaan hier onder meer naar verzekeraars Tony De Clerck en Eric Cambien (uit de regio Kortrijk), aan de onnavolgbare peetvaders Robert Dewulf (LVD) en Roger Vandelanotte (Vandelanotte), aan de charismatische Mark Vanmoerkerke, aan de stille noeste werkers Jean-Paul Herreman en trader Philippe Bruneel, zonder Voka-boegbeeld Bart Vansevenant te vergeten.

Uiteraard blijft ook in het nieuwe jaar alle nieuws van jullie bedrijven steeds welkom op redactie@madeinwest-vlaanderen.be. Startende zaken, kmo-nieuws, productlanceringen, nieuwe samenwerkingen, overnames, groeicijfers, benoemingen of een jubileum: hou ons zeker op de hoogte van al jullie nieuws en verhalen. We delen die dan met 80.000 lezers die we elke dag bereiken.

Maar eerst: vrolijk kerstfeest!

(Karel Cambien)