Nieuws West-Vlaanderen Matexi tekent olympische deal met BOIC

Matexi tekent olympische deal met BOIC

Matexi tekent olympische deal met BOIC

WAREGEM – Op 24 juni ondertekenden het BOIC en buurtontwikkelaar Matexi een partnership in aanloop naar de Olympische Spelen die deze zomer van 23 juli tot 8 augustus in de Japanse hoofdstad zullen plaatsvinden. De overeenkomst loopt tot en met de Olympische Spelen van Parijs 2024. Met deze partnership wil Matexi naar eigen zeggen mee bouwen aan de verdere toekomst van Team Belgium, te beginnen met de laatste rechte lijn naar Tokio. Er wordt geen bedrag geplakt op de deal die steun wil bieden aan alle Belgische atleten.

Matexi is de grootste residentiële vastgoedontwikkelaar van België. Onder het motto ‘Welkom in de buurt‘ creëert Matexi buurten die mensen inspireren om samen meer van het leven te maken. De buurtontwikkelaar hecht veel belang aan zowel de private als de publieke ruimte met het oog op sociale verbondenheid, buurtgevoel en gemeenschapsleven. De CEO’s van het BOIC en van Matexi ondertekenden de overeenkomst in de Japanse Tuin in Hasselt, waar Team Belgium de vierde selectie van atleten voor de Spelen bekend maakte.

Olivier Lambrecht, de nieuwe CEO van Matexi, legt de link op zijn manier: “Doorzettingsvermogen, ownership, focus, teamwork, vertrouwen en respect zijn niet alleen cruciale sportieve waarden”, zegt hij. “Het zijn waarden die de sport overstijgen en ook een leidraad voor het bedrijfsleven zijn. Ze maken deel uit van het DNA van ons bedrijf én van onze medewerkers, die elke dag opnieuw onze visie ‘Everybody deserves a great place to live’ realiseren. Dit partnership zet de waarden waarvoor we staan in de verf. Het laat ons toe om nieuwe medewerkers aan te trekken die dezelfde waarden delen. Tenslotte hechten we als bedrijf ook veel belang aan de ontplooiing van talenten bij onze medewerkers, net zoals het BOIC-atleten de kans geeft om zich maximaal te ontwikkelen. Met ‘supporting greatness’ als drijfveer ondersteunen we dus niet alleen geweldige atleten, we empoweren des te meer onze geweldige medewerkers die – zoals topatleten – elke dag samenwerken en the extra mile gaan in de realisatie van bruisende buurten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.