Nieuws West-Vlaanderen Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe presenteren Gentleman’s Fair als belevingsbeurs

Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe presenteren Gentleman’s Fair als belevingsbeurs

Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe presenteren Gentleman’s Fair als belevingsbeurs

WAREGEM – De Gentleman’s Fair opent begin november al voor de vierde keer haar deuren. De beurs vindt traditioneel plaats tijdens het weekend van 11 november in Waregem Expo. De organisatoren van de Gentleman’s Fair zijn de West-Vlaamse ondernemers Mathieu Damiens, afkomstig uit Pittem, en de Kortrijkse Aaike De Jonghe. Zij creëerden ook al andere succesvolle concepten zoals Rental.Rally.

De nichebeurs is er -in tegenstelling tot wat de naam laat vermoeden- zowel voor mannen als voor dames. Bedoeling is vooral om mooie maar ook unieke bedrijven uit eigen regio en daarbuiten in de kijker te plaatsen. Zoals het een hedendaagse beurs betaamt, staat ‘beleving’ voor de bezoeker vooraf. De Gentlemans’s Fair speelt daar maximaal op in, onder meer via de zogenaamde Gentleman’s Club waar kan genoten worden van een heerlijk glas whisky, van een spannend spelletje biljart of een van een lekkere cigar tasting.

Het succes van de beurs bleef ook in het buitenland niet onopgemerkt. Toch blijft de focus liggen op Belgische bedrijven met een eigen verhaal. Zowat honderd bedrijven hebben zich deze editie gemeld als exposanten. Van West-Vlaamse kant tekenen onder meer present met originele producten of dito concepten: Achielle (Pittem), Atelier Victor (Kortrijk), Boudoir-Lingerie (Meulebeke), CD Constructs (Roeselare), City Sport (Ardooie), Found & Baker (Brugge) en Hann Boury Interieur Creatie (Waregem).

info: https://www.gentlemansfair.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.