Nieuws West-Vlaanderen Maxicon voegt Limburg toe aan de kaart van Vlaanderen

Maxicon voegt Limburg toe aan de kaart van Vlaanderen

sdinneweth.be

Maxicon voegt Limburg toe aan de kaart van Vlaanderen

ROESELARE – In een half decennium is CEO Emmanuel Bekaert erin geslaagd om Maxicon op de kaart te zetten in de outsourcingsmarkt van West- en Oost-Vlaanderen alsook in Antwerpen. Met rechterhanden Sophie Vangheluwe (COO) en Trui Goderis (sales director) helpt hij bedrijven in hun zoektocht naar technische medewerkers. Sinds kort is Maxicon nu ook actief in de provincie Limburg met een kantoor in Genk.

 

Technische medewerkers vinden met de juiste kwalificaties is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als het gaat om dringende opdrachten die dan ook nog eens van tijdelijke aard zijn. Daarom legt Maxicon zich sinds 2015 toe op het vinden van de juiste technische man/vrouw voor de juiste opdracht.

Onder Maxicon Technix zit een team van geroutineerde vaklui op vlak van mechanisch en elektrisch onderhoud. Stuk voor stuk gedreven en gemotiveerde specialisten die direct inzetbaar zijn. Denk aan elektriciens, mecaniciens, storingstechniekers, lassers, enzovoort. In 2019 zag bediendentak Xellent Engineering het levenslicht. Deze divisie is gespecialiseerd in het matchen van technische bediendenprofielen elk met hun eigen expertise zoals technisch tekenaars, werkvoorbereiders, maintenance managers, enzovoort. In vijf jaar tijd werd het aantal werknemers op de payroll opgekrikt van één tot 175. “Bij ons komt en blijft de mens op de eerste plaats”, aldus Emmanuel Bekaert. “We onderscheiden ons dankzij de waarde van onze mensen, niet door de prijzen van onze diensten.”

Kwalitatief groeien

Maxicon wil op een kwalitatieve wijze bouwen aan de toekomst. “We bedanken voor volume, volume, volume”, zegt de CEO nog. “We willen niet de grootste zijn, wel de beste in onze business. Ik ben fier om te kunnen zeggen dat ik enkel en alleen omringd ben door mensen die de HR-sector door en door kennen”.

De teams in West- en Oost-Vlaanderen zijn op vandaag stabiel, vandaar de keuze om een nieuw filiaal op te starten in Limburg. Collega’s Martina Di Paolo (business unit manager) en Naomi Van Ransbeeck (HR recruitment officer) hebben het kantoor in Genk onder hun vleugels genomen. Het duo is een geoliede tandem, ook zij hebben jarenlange ervaring in de sector. Samen zijn ze goed voor 21 jaar ervaring in HR. Beiden zitten boordevol enthousiasme en motivatie om Maxicon Limburg op de kaart te zetten.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.