Nieuws West-Vlaanderen Miguel Garcia (Liquidfloors) gaat de overnametoer op in Limburg

Miguel Garcia (Liquidfloors) gaat de overnametoer op in Limburg

Miguel Garcia (Liquidfloors) gaat de overnametoer op in Limburg

KORTRIJK – De Kortrijkse gietvloeren specialist Liquidfloors neemt Excellent Epoxyvloeren uit Genk over. Voormalig vennoot Andy Cochet blijft aan boord als salesverantwoordelijke voor de regio. Dit is de eerste overname voor Liquidfloors, dat hiermee de kaap van 1.000 projecten per jaar zal overschrijden. Liquidfloors is het levenswerk van CEO Miguel Garcia, die staat te trappelen om de regio Limburg nog beter te gaan dienen.

Excellent, ook gekend als Hilo Floors, is al 10 jaar actief vanuit haar vestiging in de Wolfbergstraat te Genk. Het bedrijf geniet sinds jaren een sterke reputatie en vormde waardige concurrentie voor Liquidfloors in Limburg. Liquidfloors is ondertussen 5 jaar actief in Limburg met een operationele cel, maar beschikte nog niet over een verkoopruimte in de regio om haar klanten te ontvangen.

De overname van zowel handelsfonds als vestiging brengt nu een maximale versterking van de dienstverlening van Liquidfloors in Limburg. De operationele leiding valt er onder Koen Vleugels, die een professionele tandem vormt met Andy Cochet. Beide mannen, geboren en getogen in de streek, bundelen een schat aan ervaring. Miguel Garcia heeft het over een bijzonder aangename samenwerking met de Limburgers.

Naadloze rust

Met de bijna zeventig Liquidfloors medewerkers erbij verruimt de operationele slagkracht aanzienlijk. Het Kortrijkse bedrijf claimt dat het een unieke ondersteuning biedt aan haar klanten, architecten, projectontwikkelaars en aannemers. Miguel Garcia: “Liquidfloors brengt naadloze vloeren, die rust brengen in een interieur en bovendien andere materialen prachtig ondersteunen. Dat kan zowel zacht als ruw, strak of stoer zijn. Naast de gekende strakke gietvloeren beschikken wij ook over mooie en duurzame stucvloeren. Met de Award winnende Socrete, onze minerale harsvloer, hebben we opnieuw een ongezien product in huis. Daardoor kunnen we vrijwel elke stijl en project aan. Van vloer tot wand, van trap tot inloopdouche.”

info: www.liquidfloors.eu

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.