Nieuws West-Vlaanderen Nederlandse multinational TriFinance maakt landing in Roeselare

Nederlandse multinational TriFinance maakt landing in Roeselare

Nederlandse multinational TriFinance maakt landing in Roeselare

ROESELARE – Het internationaal opererende consultancy bedrijf TriFinance opent een kantoor in Roeselare. TriFinance telt dertien vestigingen in binnen- en buitenland. Daar is sinds kort nu ook Roeselare bij. De provincie West-Vlaanderen, die tot nog toe vanuit Gent werd bediend, krijgt een eigen kantoor wegens het stijgende aantal projecten. Als internationaal groeibedrijf zoekt TriFinance bovendien nauwere aansluiting met de regio omdat de grensstreek heel wat multinationals telt. 

“Het steeds groeiende aantal projecten in West-Vlaanderen vraagt om een kantoor in de provincie”, aldus COO en managing director Xavier Gabriëls. “Net zoals we onze werking voor de provincies Antwerpen en Limburg in 2018 ontdubbelden door een kantoor te openen in Hasselt. Ook de West-Vlaamse markt  is sterk geïnteresseerd in onze combinatie van transition & support, pragmatische adviesverlening en werving & selectie. Het Roeselare-office biedt de mogelijkheid organisaties in de provincie nog beter te ondersteunen en mensen die voor hun verdere loopbaanontwikkeling op zoek zijn naar een doelgerichte organisatie met een unieke filosofie, te overtuigen van ons model.”

Organisatie van de toekomst

TriFinance is met zijn achthonderd medewerkers actief in de Benelux en Duitsland. Voor zijn dienstverlening vertrekt de netwerkorganisatie van de mensen met wie ze werkt. Want een tevreden medewerker levert betere resultaten af en daar worden alle betrokkenen beter van, zo luidt de filosofie. “Dat we onze medewerkers als vertrekpunt van onze dienstverlening nemen, is zeker niet minder belangrijk bij de keuze voor een kantoor in Roeselare”, aldus nog Gabriëls. “Zelfstandig en flexibel kunnen werken in teamverband is de arbeidsorganisatie van de toekomst. Door de mensen met wie we werken de mogelijkheid te geven dichter bij huis aan de slag te zijn, slaan we meerdere vliegen in één klap. Het verhoogt de tevredenheid van de medewerkers en maakt ons aantrekkelijker voor kandidaten. Dat komt finaal ook de klant ten goede.”

Met de opening van zijn kantoor in Roeselare zit TriFinance aan zijn dertiende  vestiging verspreid over de Benelux en Duitsland. Voor België zijn dat: Antwerpen, Gent, Brussel,  Louvain-la-Neuve, Hasselt en Roeselare.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.