Nieuws West-Vlaanderen Nico Daenens (Group Daenens) breidt zijn actieradius nog maar eens uit

Nico Daenens (Group Daenens) breidt zijn actieradius nog maar eens uit

Nico Daenens (Group Daenens) breidt zijn actieradius nog maar eens uit

BRUGGE – Er beweegt wat in de wereld van de sociale secretariaten. Nico Daenens, gedelegeerd bestuurder van Group Daenens (een belangrijke speler in de sector van de dienstencheques) verbindt zich met twee sociale secretariaten met een jarenlange staat van dienst.  De drie partijen – Nico Daenens, het Gentse HDI en het Waregemse Wij Helpen – bundelen dus hun krachten.

De nieuwe samenwerking bouwt aan een team van meer dan 60 medewerkers en focust op korte termijn op een dienstverlening aan ruim 5.000 ondernemingen die samen 50.000 werknemers te werk stellen. HDI en Wij Helpen willen helpen bij het leveren van een hoog kwalitatieve dienstverlening, en dit zowel inzake loonadministratie als inzake expertise en persoonlijke service. Naast de evidente schaalvergroting willen de organisaties via deze unieke beweging verder uitgroeien tot een ‘center of excellence’ binnen de sector en werk maken van de verdere digitalisering van de loonadministratie en – rapportering, en dit telkens op maat van kleine ondernemingen, kmo’s en grote bedrijven.

Meer diversificatie

De huidige activiteiten zijn heel complementair, zowel in geografische spreiding als in klantenportefeuille. HDI heeft kantoren in Aalst, Gent en Antwerpen en is vooral actief in Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Met kantoren in Waregem en Lichtervelde staat Wij Helpen dan weer sterk in West-Vlaanderen. Nico Daenens, die de deal mee hielp faciliteren, is een blij man: “Wij geven voorkeur aan diversificaties die een meerwaarde bieden voor onze activiteiten waarin menselijke arbeidsrelaties centraal staan”, aldus Daenens. “Deze nieuwe stap sluit aan op onze strategie om de HR-dienstverlening voor onze activiteiten te versterken. Ik ben zeer tevreden om deze unieke drie-eenheid te kunnen faciliteren. De drie bedrijven hebben een uitstekende ‘entrepreneurial fit’ en dat biedt kansen voor verdere groei.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.