Nieuws West-Vlaanderen Ondernemende vrouwen fietsen 20.000 kilometer voor het goede doel

Ondernemende vrouwen fietsen 20.000 kilometer voor het goede doel

Ondernemende vrouwen fietsen 20.000 kilometer voor het goede doel

BRUGGE – Het is bijna D-Day voor tien ondernemende dames (waarvan 9 uit West-Vlaanderen) die zich gezamenlijk inzetten voor het goede doel en meer bepaald de strijd tegen kanker. In een peloton zullen de tien power ladies maar liefst twee keer 1.000 km fietsen. Als je dat optelt, kom je aan 20.000 km (!) in totaal.

De tien dames die het grote avontuur wagen zijn Katrin Roggeman, Sylvie Roggeman, Martine Standaert, Fleur Delvinquiere, Anuschka Van Nevel, Cindy Sanctorum, Eveline Ceenaeme, Hélène Lawaisse, Joke Cathenis en Greetje Demuelenaere. Ze zijn ondernemend in hun actie, maar zijn ook ondernemers in het dagelijks leven.

De eerste fietstocht van 1.000 km staat voor de deur: de dames beginnen aan hun rit op zondag 9 mei. Met hun fietsactie willen de vrouwen 100.000 euro inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Ondertussen konden ze dit streefdoel bijna behalen: nog 18.000 euro te gaan.

Niet één, maar twee keer zullen ze een tour van 1.000 km trotseren voor het goede doel. Op zondag 9 mei beginnen ze aan een parcours op zeven dagen tijd. Volgend jaar nemen ze deel aan het officiële KOTK-event en fietsen ze (opnieuw) 1.000 km, dan in slechts vier dagen tijd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.