Nieuws West-Vlaanderen Ostende Koerst gaat op zoek naar de Remco Evenepoels van het West-Vlaamse bedrijfsleven

Ostende Koerst gaat op zoek naar de Remco Evenepoels van het West-Vlaamse bedrijfsleven

Ostende Koerst gaat op zoek naar de Remco Evenepoels van het West-Vlaamse bedrijfsleven

OOSTENDE – Op 12 september wordt de 3de editie gereden van de Corporate Cycling Challenge. Tijdens dit unieke event nemen bedrijven het al fietsend tegen elkaar op over meerdere disciplines. De deelnemers van éénzelfde team werken allemaal voor hetzelfde bedrijf. Het team dat over alle disciplines heen als eerste wordt geklasseerd, mag zichzelf één jaar lang ‘Belgisch Kampioen Bedrijfswielrennen’ noemen.

Voor het derde jaar op rij organiseert Ostende Koerst, in een partnership met de ‘Corporate Cycling Challenge’, het officieus BK bedrijfswielrennen. De wedstrijd is bedoeld als teambuildingsactiviteit waarbij de winnaars de titel van Belgisch Kampioen Bedrijfswielrennen in de wacht slepen met daarbovenop een cheque ter waarde van 500 euro, te schenken aan een goed doel naar keuze.

Met de onontbeerlijke steun van de stad Oostende en in een hecht partnership met de ‘main partners‘ comma, brand strategists, Evonik, Cycling Vlaanderen, Bioracer, Campagnolo en Volvo Automobilia, is dit event ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de wereld van het bedrijfswielrennen. Last but not least wordt Ine Beyen de trotse ambassadeur van de Corporate Cycling Challenge.

Hebben uw werknemers zin in een sportieve uitdaging en dragen jullie de teamspirit hoog in het vaandel? Stel dan een bedrijfsteam samen (van drie tot vijf personen) en schrijf u in voor een challenge vol fun, sfeer en unieke fietsmomenten. Ga voor een gezonde teamactiviteit en bevorder de groepssfeer door samen te supporteren voor uw bedrijf.

De Corporate Cycling Challenge is geschikt voor wielrenners of -liefhebbers, mannen en vrouwen van verschillende niveaus. Als deelnemer geniet je van de unieke locatie aan de Oosteroever en een afgesloten parcours op een toplocatie in Oostende. Bovendien staat het hele event in teken van sporten en teamspirit: ideaal voor bedrijven die een mentale en fysieke gezondheid hoog in het vaandel dragen.

Sfeerdorp met gratis toegang

Ook het extra-sportieve aspect wordt door elkeen naar waarde gesmaakt: aan de aankomstzone in de Victorialaan worden de teams ontvangen in een heus sfeerdorp. Hier zullen gezellige eet- en dranktentjes te vinden zijn, merchandising, springkastelen, een VIP gebeuren… en last but not least vinden we er het ‘Kidz on Wheelz’ project van Cycling Vlaanderen. Kidz On Wheelz tovert in de aankomstzone een aantrekkelijk, uitdagend fietsparcours met allerlei hindernissen en tal van gevarieerde fietsactiviteiten voor de kids. Er is zowel aandacht voor fun, veiligheid en fietsvaardigheid.

Kortom, alles leent zich tot een aangename sportieve hoogdag en een gezellige babbel in een vriendschappelijke sfeer. Het sfeerdorp is gratis toegankelijk voor supporters en zoals de beschrijving al doet vermoeden, is de sfeer er gegarandeerd.

info: www.corporatecyclingchallenge.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.