Nieuws West-Vlaanderen Partners in Accountancy wordt alweer wat groter

Partners in Accountancy wordt alweer wat groter

Partners in Accountancy wordt alweer wat groter

ROESELARE – Partners in Accountancy, met hoofdzetel in Roeselare, heeft een strategische participatie genomen in de Oostendse groep Sanders Consult en verstevigt daarmee nog maar eens haar West-Vlaamse en nationale positie. Bij Sanders Consult werken een dertigtal mensen. Partners in Accountancy, pas opgericht in 2017, is een groep van 25 accountants- en auditkantoren, telt 450 medewerkers en heeft eigen kantoren over Vlaanderen en Brussel.

De groep Sanders heeft reeds een historiek van meer dan 50 jaar en telt een dertigtal kwalitatieve medewerkers die een mooi en diverse cliënteel ondersteunen. Dit kantoor is het vijfentwintigste lid dat toetreedt tot Partners in Accountancy. De huidige vennoten blijven aan boord en zullen samen met het team van Partners in Accountancy de verdere groei en toekomst verzekeren.

Jules Sanders, aandeelhouder-bestuurder, licht toe: “In het kader van de toekomstige uitdagingen van ons beroep, de groeiende administratieve verplichtingen, de strengere beroepsreglementeringen en vooral de evoluties op vlak van ICT en digitalisatie, is dit voor mij een logische volgende stap voor onze groep”, zegt hij. “Hierdoor kan Sanders verder uitbreiden en is de continuïteit ook op lange termijn gegarandeerd.”

Voor Steven Brouckaert, CEO bij Partners in Accountancy, betekent dit opnieuw een mooie uitbreiding, niet alleen in versterking van de  geografische spreiding, maar evenzeer in het aan boord brengen van kwalitatieve vennoten en medewerkers, waardoor de organisatie nog harder kan inzetten op de uitdagingen van vandaag en morgen binnen onze sector.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Erma A. 2021-03-02 09:23:09

Zeer interessant artikel!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.