Nieuws West-Vlaanderen Pascal Vanhalst tekent al voor vijfde investering in korte tijd

Pascal Vanhalst tekent al voor vijfde investering in korte tijd

Pascal Vanhalst tekent al voor vijfde investering in korte tijd

WAREGEM – Pascal Vanhalst heeft de meerderheid verworven in het Nederlandse bedrijf ConDoor, een specialist in sectionale deuren. ConDoor is geen kleintje. Het bedrijf is goed voor een omzet van circa 150 miljoen euro, telt drie productievestigingen (2 in Nederland, 1 in Hongarije) en helpt liefst 450 mensen aan werk. 

Pascal Vanhalst is bekend als de man achter TVH. Na de opsplitsing van TVH, houdt hij nog 100 procent aan in Mateco (verkoop en verhuur van hoogtewerkers) en 50 procent in TVH Equipment. De op discretie gestelde Vanhalst profileert zich nu ook meer en meer als private investeerder. Zo verwierf hij al meerderheidsposities in het Duitse Suspa( onderdelen voor huishoudtoestellen) en in het Anzegemse verpakkingsbedrijf Abriso-Jiffy.

Nu komt daar ook nog de meerderheid in het Nederlandse ConDoor bovenop, zo weet de krant De Tijd te melden. Het overnamebedrag wordt niet bekend gemaakt. Pascal Vanhalst investeert zijn eigen familiale holding Quva die na de desinvestering uit het overkoepelende TVH financieel goed gestoffeerd is, zo weet dezelfde krant te melden. Externe financiering zou niet aan de orde zijn.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.