Nieuws West-Vlaanderen Paul Renson doet grote schenking aan het Antikankerfonds

Paul Renson doet grote schenking aan het Antikankerfonds

Paul Renson doet grote schenking aan het Antikankerfonds

WAREGEM – Gedelegeerd bestuurder van het Antikankerfonds Lydie Meheus ontving deze week een cheque ter waarde van 28.245 euro uit handen van Paul Renson (CEO Renson) en Catherine Degreef (NOA outdoor living). Een bedrag dat eind oktober ingezameld werd dankzij de schenkingen van genodigden bij de openingsevents voor Renson outdoor en NOA outdoor living. Alle invités werden toen gevraagd om het goede doel te steunen in plaats van een cadeau mee te brengen.

Van 20 tot 27 oktober jongtsleden werd het Renson Outdoor / NOA outdoor living officieel geopend met een reeks openingsevents. NOA werd zodoende de nieuwe thuis voor de productie van Renson Outdoor én ook een unieke inspiratiepark voor outdoor living. De talrijke genodigden werden gevraagd om een financiële gift te doen voor het goede doel en die oproep werd massaal opgevolgd. Alle schenkingen samen brachten uiteindelijk 28.245 euro op, een bedrag dat nu plechtig werd overhandigd aan het Antikankerfonds.

“Bij Renson dragen wij gezondheid hoog in het vaandel”, zei Paul Reson bij die gelegenheid. “Onze baseline is niet voor niets ‘Creating Healthy Spaces’. Mensen moeten gezond kunnen wonen en leven om optimaal te kunnen functioneren, het liefst nog in harmonie met de natuur. Onze nieuw geopende site is daar een schoolvoorbeeld van. Daarom gaven wij op de uitnodigingen van onze openingsevents de vrijblijvende suggestie om te schenken aan het goede doel in plaats van een cadeau mee te brengen. Wij zijn verheugd dat de gulle donaties het Antikankerfonds kunnen ondersteunen in het mooie werk dat zij doen.”

Gedreven door patiënten, aangemoedigd door donaties

“Het Antikankerfonds is gedreven door patiënten, geleid door wetenschap en aangemoedigd door donaties“, aldus Lydie Meheus, gedelegeerd bestuurder van het Antikankerfonds. “Als organisatie verbinden we alle partijen die bij de strijd tegen kanker zijn betrokken, om sneller tot betere resultaten te komen. Initiatieven als deze van Renson helpen ons om klinisch onderzoek naar effectieve en kosten efficiënte kankerbehandelingen te financieren en om onze informatieservice voor mensen met kanker, My Cancer Navigator, uit te breiden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.