Nieuws West-Vlaanderen Paul Renson en Co promoten ‘jeux de boules’ aan de Franse Azurenkust

Paul Renson en Co promoten ‘jeux de boules’ aan de Franse Azurenkust

Paul Renson en Co promoten ‘jeux de boules’ aan de Franse Azurenkust

WAREGEM – Paul Renson is nooit om een leuke stunt verlegen. Dit maal pakt hij bij wijze van uitgekiende marketing uit met een uitnodiging om deel te nemen aan een petanquetornooi in Cannes, en dat ter gelegenheid van de gereputeerde vastgoedbeurs MIPIM, waar Renson sinds jaar en dag een vaste klant is. 

De MIPIM staat bekend als de hoogmis van de internationale vastgoedwereld. Vastgoedpromotoren en projectontwikkelaars ontmoeten er elkaar in een gemoedelijke sfeer. Door de corona heeft de beurs van zijn glans verloren. In 2020 werd het event – dat voor Cannes belangrijker is dan het bekende Filmfestival- zelfs van de agenda geschrapt. In september volgt de wederopstart na een jaar wachten.

Paul Renson en collega-ondernemer Laurens Kinget (Noël Franklin) en Pascal Danneels (Danneels) hebben hun betere klanten alvast een originele uitnodiging gestuurd. Met zijn firma organiseert Renson een partijtje ‘jeux de boules’ ofte petanque in marge van de vastgoedbeurs. Het event gaat door op woensdag 8 september in de ochtenduren en dat tot de middag. Waarna het tijd is voor een apero onder de zuiderse zon in de buurt van het Palais des Festival.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.