26 mei, 2022
14°C
Nieuws West-Vlaanderen Pieterjan Bouten ruilt de functie van CEO voor die van voorzitter bij Showpad

Pieterjan Bouten ruilt de functie van CEO voor die van voorzitter bij Showpad

Pieterjan Bouten ruilt de functie van CEO voor die van voorzitter bij Showpad

BRUGGE – Bruggeling Pieterjan Bouten zet een nieuwe en logische stap bij het door hem opgerichte Showpad, dat inmiddels een heuse multinational is geworden. Hij ruilt de titel van CEO in voor de functie van voorzitter van de raad van bestuur.  

Pieterjan Bouten is de zoon van de Brugse advocaat Jan Bouten. Showpad helpt met zijn unieke software bedrijven om commercieel en inzake marketing beter te scoren en dus meer omzet te halen. Ook een aantal West-Vlaamse topbedrijven -denk onder meer aan Unilin en LVD – doen beroep op de technologie van Showpad. Showpad heeft vestigingen over de hele wereld, en ook in Gent.

Pieterjan Bouten geeft nu de fakkel van CEO door aan zijn COO Hendrik Isebaert. Bouten geeft geen reden op over het waarom van deze stap. Hij bestempelt het zonder meer als een logische stap in zijn eigen functioneren. De bedoeling is dat hi zich meer gaat toeleggen op de lange termijn strategie van Showpad.

Begin maart zal de aflossing van de wacht zijn beslag krijgen. Isebaert kent het huis door en door, na zes jaar interne werking.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.