Nieuws West-Vlaanderen Play it Safe kan rekenen op grote erkenning van de bouwsector

Play it Safe kan rekenen op grote erkenning van de bouwsector

Play it Safe kan rekenen op grote erkenning van de bouwsector

KORTRIJK – Wie zijn dé innovatieve start-ups met het grootste groeipotentieel voor de bouw? Acht starters haalden recent alles uit de kast om een jury samengesteld uit 4 kleppers uit de bouwsector,  te overtuigen van hun toegevoegde waarde. Het West-Vlaamse Play it Safe kon, naast Facadeclick en Bao Living, de jury het meest charmeren met hun innovatief en fris product. Play it Safe is een leerplatform dat op games is gebaseerd en werknemers
van bedrijven wil opleiden over preventie en veiligheid. De gamification moet leiden tot efficiëntere opleidingen.

Met het initiatief ‘Pitchen voor de bouw’ wilden Limburg Start Up en Netwerk Ondernemen samen met Confederatie Bouw Limburg starters een duwtje in de rug geven. Deze kruisbestuiving was tegelijkertijd voor de ganse bouwsector een bron van inspiratie. De jury had vooral oog voor het out-of-the-box denken van de bedrijven. Want er moet slimmer gebouwd worden met minder faalkosten en een betere kwaliteit.

Het Kortrijkse Play it Safe werd door de jury geroemd als een starter die alles in huis heeft om de bouwsector te veroveren. Play it Safe probeert op een innovatieve en speelse manier, een oplossing te bieden voor elk bouwbedrijf (klein of groot) in alle takken van de bouw. Al spelend leren over veiligheid en preventie op de werkvloer. Dat is het concept dat  door Play it Safe in de markt werd gezet en kennelijk tot de verbeelding spreekt. Want: een game kan levens redden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.