Nieuws West-Vlaanderen Plopsaland De Panne heeft 500 jobs in de aanbieding

Plopsaland De Panne heeft 500 jobs in de aanbieding

Plopsaland De Panne heeft 500 jobs in de aanbieding

DE PANNE – Naar jaarlijkse gewoonte bereidt Plopsaland in De Panne zijn hoogseizoen voor in de winter. Even traditioneel zijn de honderden jobs die worden aangeboden, weliswaar hoofdzakelijk voor tijdelijke medewerkers. 

Kandidaten die willen werken in Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne of het Plopsa Hotel kunnen vanaf nu elke dag langskomen in de burelen van Plopsaland De Panne, zo laat de directie van het pretpark weten. Andere mogelijkheid: zich inschrijven voor de jobdag op zaterdag 18 februari.

Tot 2 jaar geleden sloot Plopsaland De Panne na de kerstvakantie steeds de deuren tot aan de paasvakantie. “We speelden al langer met het idee om tijdens de wintermaanden en de krokusvakantie open te blijven, vandaar namen we vorig jaar de proef op de som en het bleek een enorm succes te zijn”, aldus Steve Van den Kerkhof, sinds jaar en dag CEO van de Plopsa Group.

Extra openingsdagen zorgen vanzelfsprekend voor extra jobs. Daarom is de site De Panne dringend op zoek naar een 500-tal nieuwe medewerkers. De aangeboden jobs kunnen alle richtingen opgaan. Het gaat voornamelijk over seizoensmedewerkers voor Plopsaland De Panne, maar ook redders voor Plopsaqua De Panne en hotelmedewerkers voor het Plopsa Hotel worden gezocht.

4 miljoen bezoekers per jaar

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 10 themaparken uit die gemiddeld goed zijn voor zo’n 4 miljoen bezoekers per jaar. De Plopsa-parken bieden het plezier van topattracties voor groot en klein in een unieke omgeving. In België bevinden zich Plopsaland De Panne, de waterparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit, het overdekte Plopsa Indoor Hasselt, het gloednieuwe Plopsa Station Antwerp in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen.

info: https://www.plopsalanddepanne.be/nl/vacature/jobdag-plopsaland-de-panne. Alle vacatures zijn ook steeds te raadplegen op het vacatureportaal van Plopsa via www.plopsajobs.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.