Nieuws West-Vlaanderen Roeselaarse Bedrijvencentrum vruchtbaar lanceerplatform voor starters en groeiers

Roeselaarse Bedrijvencentrum vruchtbaar lanceerplatform voor starters en groeiers

Roeselaarse Bedrijvencentrum vruchtbaar lanceerplatform voor starters en groeiers

IMG_0059Het Bedrijvencentrum Regio Roeselare stelt niet alleen moderne kantoren, ateliers en werkplekken ter beschikking. Vooral voor starters, groeiers en bloeiers heeft de site vele in huis. Dit jaar hebben opnieuw vier kmo’s hier een nieuwe thuis gevonden. Het gaat om Robur Capital, Onesta Consultancy, Somko Consulting en Melis. Het Bedrijvencentrum legt heel wat troeven op tafel: een centraal secretariaat, een professionele telefoon permanentie en medewerksters die een handje toesteken bij een aantal administratieve taken. Finaal komen jonge ondernemers er ook terecht in een stimulerende omgeving waar ze gelijkgestemden treffen en zo van elkaar leren of zelfs samenwerken. Het Bedrijvencentrum Roeselare is gelegen op de industriezone Beveren-Noord, dicht bij afrit 8 van de E403. Onlangs kreeg het interieur van het Bedrijvencentrum een succesvolle face-lift.

Robur Capital van Wim Deblauwe is een investeringsfonds voor ondernemers door ondernemers. Het bedrijf verschaft groeikapitaal aan KMO’s die aan een aantal specifieke criteria voldoen. Stefaan Ghyselen biedt met Onesta Consulancy een bureau gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven en organisaties bij het implementeren of verbeteren van kwaliteitsmanagementsystemen, veiligheidssystemen en verschillende normeringen. Somko van Stéphane Peltot en Frederik Santens helpt klanten bij de bepaling en uitwerking van hun digitale transformatie & optimalisatie. Melis tot slot, de kmo van Mario Haeck en Melissa Verschelde, richt zich vooral op Mystery Shopping die de klanttevredenheid en klantbeleving van een bedrijf of winkel in kaart brengt. (KC)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.