Nieuws West-Vlaanderen Roeselare krijgt grootste loveshop van Vlaanderen

Roeselare krijgt grootste loveshop van Vlaanderen

Roeselare krijgt grootste loveshop van Vlaanderen

ROESELARE -De Waals-Franse Babylon Groep heropende de voorbije dagen de vroegere Pabo ‘sexwinkel’ in Roeselare. Deze werd omgedoopt tot een Babylon loveshop met een totaal vernieuwd winkelconcept. Met een oppervlakte van 450m² is de Babylon loveshop de grootste van Vlaanderen.

Er is kennelijk voldoende interesse vanuit de markt. Nog voor de opening stonden het voorbije weekend al een veertigtal klanten aan te schuiven om deel te nemen aan de sextoy ruilactie: de eerste 50 klanten die een oud seksspeeltje meebrachten naar de winkel werden getrakteerd op een nieuw exemplaar. Ook voor de opening van de winkels in Wetteren en Aartselaar later deze maand staan dergelijke ruilacties gepland.

De Babylon loveshop in Roeselare wordt met een oppervlakte van 450 vierkante meter nu al uitgeroepen tot de grootste van Vlaanderen en de tweede grootste van het land (Bergen heeft de grootste).  “De kans om de drie sterkst presterende winkels van Pabo over te nemen, wilden we niet laten liggen”, legt Babylon-directeur Sylvain Spitaels uit. “Zeker omdat de grote winkeloppervlakte in Roeselare perfect beantwoordt aan ons concept om de klanten in een comfortabele shoppingomgeving kennis te laten maken met een zeer ruim aanbod en met verkooppersoneel dat hen alle mogelijke informatie kan bieden. Zowel in Roeselare als in Wetteren en Aartselaar behouden alle vroegere Pabo-medewerkers zo hun job. Dat biedt continuïteit voor de klanten en tegelijkertijd draagt dit bij tot de tewerkstelling in de regio.”

Voor elk wat wils

Met zijn loveshops wil Babylon inspelen op de duidelijke consumentenbehoefte om seksualiteit ten volle te beleven en er bovenal plezier aan te hebben. Babylon biedt een kleine 6.000 producten aan en gaat er prat op de klant daar in alle openheid over te informeren. “En dat kan nog steeds het best via persoonlijk advies”, zegt Sylvain Spitaels. Babylon wil van zijn uitbreiding in België gebruik maken om ook een boodschap van inclusiviteit uit te dragen. “We streven ernaar om aan ieders wensen en behoeften te voldoen. Jong of oud, of van welke aard dan ook. “Inclusiviteit is bij ons geen loos begrip. Iedereen kan bij ons terecht voor zijn eigen seksbeleving”, aldus nog Spitaels. “Met een mooie aankleding, een sfeer waarin het aangenaam winkelen is, en klantgerichte en goed geïnformeerde en opgeleide winkelmedewerkers, creëren we een echte ontmoetingsplaats voor mensen die hun liefdesleven aangenamer willen maken of meer pit willen geven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.