Nieuws West-Vlaanderen Sabine Goethals lanceert via Made in een podcast over gastronomie

Sabine Goethals lanceert via Made in een podcast over gastronomie

Sabine Goethals lanceert via Made in een podcast over gastronomie

BRUGGE – Om de twee weken krijgen de lezers van Made in West-Vlaanderen voortaan een ‘lekker’ surplus voorgeschoteld in de vorm van een podcast over gastronomie. Experte in de materie en bekend tv-gezicht Sabine Goethals gaat daarbij in gesprek met bekende en minder bekende chefs, sommeliers of mensen die professioneel met gastronomie bezig zijn. Ze leggen hun diepste zieleroerselen, hun goed bewaarde keukengeheimen of inside informatie over gastronomie prijs. De reeks gaat van start onder de noemer Satellite Gourmet.  

 

De bekende Brugse mediafiguur en journaliste Sabine Goethals praat met een keurgroep over hun passie voor gastronomie in de breedste zin van het woord: de carrière, dé HoReCa, het ondernemerschap, de kunst van het koken, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Via een integratie op het Made in-platform kunnen onze lezers om de twee weken een nieuwe aflevering beluisteren en bekijken.

Sabine Goethals is er in geslaagd om sterke getuigenissen te verzamelen over gastronomie. Ook Peter Goossens komt aan bod in de podcast-studio, naast andere figuren uit de wereld van de gastronomie, zoals het onderstaande lijstje met namen en data aantoont.

#1Martijn Defauw Rebelle, Marke 22/04/2021

#2Wim Ballieu Balls & Glory, Leuven 06/05/2021

#3Peter Goossens Hof van Cleve***, Kruishoutem 20/05/2021

#4Pieter D’ hoop, foodfotograaf Pdsign, 03/06/2021

#5Filip Claeys De Jonkman** Brugge, 17/06/2021

#6Benoit Couderé, sommelier, Santé Wines, 01/07/2021

#7Karen Keynaert, Cantine Coupine Brugge, 15/07/2021

#8 Michael Vrijmoed Vrijmoed**, Gent, 29/07/2021

#9 Viki Geunes Zilte*** Antwerpen, 12/08/2021

 

 

info: https://www.made-in.be/category/dossier/toppersindegastronomie/

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.