Nieuws West-Vlaanderen SBB heeft nieuwe CEO

SBB heeft nieuwe CEO

SBB heeft nieuwe CEO

De 42-jarige Raf Sels is aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van advieskantoor SBB Accountants & Adviseurs, dat in heel het land 28 kantoren heeft. In West-Vlaanderen zijn er zes filialen: Roeselare, Zwevegem, Brugge, Ieper, Tielt en Diksmuide.  Sels treedt in de voetsporen van Herman Vidts, die op 1 augustus 2016 met pensioen gaat en nog tot dan intensief met Raf Sels zal samenwerken om een vlotte overdracht te verzekeren.

Raf Sels werkte tot 2002 bij het accountantskantoor Van Gerven in Overpelt, dat in dat jaar door SBB werd overgenomen. Sels begon als junior dossierbeheerder bij SBB en werd in 2005 kantoordirecteur in Bree. In 2009 werd hij lid van het directiecomité als regiodirecteur. Sinds 2010 is hij directeur kantorennet en heeft hij de leiding over 29 kantoren. De raad van bestuur van SBB heeft Raf Sels nu tot nieuwe algemeen directeur benoemd. Vanaf 1 augustus 2016 volgt hij Herman Vidts op, die het bedrijf zeventien jaar geleid heeft.

De Limburger Sels kijkt ernaar uit om als algemeen directeur aan de slag te gaan. De raad van bestuur geeft mij de kans en het vertrouwen om een bedrijf als SBB te leiden,” aldus de nieuwe voorman van SBB. “Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik neem die verantwoordelijkheid met volle overtuiging op om samen met de medewerkers de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Ik kijk ernaar uit.” (GD/KC)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.