Nieuws West-Vlaanderen Start-up My Add On alweer op zoek naar vers kapitaal

Start-up My Add On alweer op zoek naar vers kapitaal

Start-up My Add On alweer op zoek naar vers kapitaal

KORTRIJK – Wegens het succes van hun eerste win-win lening organiseert My Add On, de start-up van Marie Van den Broeck, er nu een tweede. Deze keer wil het bedrijf met vestiging in Hangar K 30.000 euro ophalen om zo verschillende innovatieve producten te ontwikkelen, te produceren en te lanceren. Nog tot eind deze week kan ingeboekt worden op de populaire lening. My Add On brengt allerlei paramedisch artikelen (zoals krukken en rolstoelen) op de markt waarbij de focus ligt op innovatie en gebruiksgemak. 

My Add On vertrekt steeds vanuit concrete gebruiksproblemen en gaat daarvoor op zoek naar oplossingen. Om dit te kunnen verwezenlijken en het groeitempo hoog te houden, wordt naar investeerders gezocht. Met een nieuwe win-winlening wil het bedrijf nu graag 30.000 euro ophalen. “We willen geen tijd verliezen en meteen aan de slag gaan met de uitwerking van onze nieuwe producten”, vertelt Marie Van den Broeck, founder en CEO van My Add On. “Het succes van hun eerste win-winlening was enorm. We hadden na twee weken al 50.000 euro opgehaald. Dat was dan ook ons doel. Uiteindelijk zijn we geëindigd met 100.000 euro. We hebben het initieel bedrag dus verdubbeld.”

Met de opbrengst lanceerde het bedrijf onder andere MyGelbow, een gel die ervoor zorgt dat de drukpunten op de onderarmen van krukgebruikers gelijkmatig verdeeld worden. Daarnaast brachten ze ook de MyRollerSleeve en de MyVeloGrips op de markt, waarbij er ook gebruik gemaakt wordt van geltechnologie om de drukpunten van handen beter te verdelen en zo pijn te voorkomen.

Met deze tweede win-winlening biedt My Add On particuliere investeerders een jaarlijkse rente tussen 1,3 % en 1,75 % en een jaarlijks belastingkrediet van 2,5 % op het openstaand kapitaal. Bovendien wordt maar liefst 40 % van de lening door de Vlaamse Overheid gewaarborgd en is de looptijd van de lening flexibel tussen 5 en 10 jaar.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.