Starter in de kijker: Anja Boudry pakt uit met ‘nanny dienst’ voor ondernemers

DESSELGEM - Als gedreven onderneemster is het vaak een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Dat weet Anja Boudry uit Desselgem als geen ander. Vanuit haar ervaring als alleenstaande mama én onderneemster richtte ze onlangs de Gouvernante op: een kwalitatieve nanny outsourcing dienst voor bedrijfsleiders, vrije beroepen en zelfstandigen. Het is eens iets anders, en alvast goed gevonden.

Anja zorgt met haar nanny outsourcing voor een optimale balans tussen werk en gezin. Zo kunnen onderneemsters én zich ten volle focussen op hun business én meer quality time beleven met de kids. Zegt Anja Boudry: “In Engeland zijn nanny’s al heel goed ingeburgerd, maar ook in België kiezen meer en meer gezinnen voor een nanny. Al bestaat er rond de term nanny soms nog wat onduidelijkheid. Een nanny is veel meer dan een kinderoppas, want naast de zorg voor de kinderen brengt ze ook structuur binnen de gezinnen en mentale rust bij de ouders.”

Als onderneemster kan je trouwens onder bepaalde voorwaarden de ingehuurde nanny laten factureren aan uw vennootschap en aftrekken voor beroepskosten, tenminste indien dit het economisch belang van het bedrijf dient.

Meer info vind je op www.degouvernante.be