Nieuws West-Vlaanderen Starter in de kijker: Dunja Reynaert zoekt met Dmatch naar ideale levenspartner

Starter in de kijker: Dunja Reynaert zoekt met Dmatch naar ideale levenspartner

Starter in de kijker: Dunja Reynaert zoekt met Dmatch naar ideale levenspartner

KORTRIJK – Dunja Reynaert, levenspartner van Patrick Levecque, eigenaar van het wel bekende selectiekantoor AGO International, heeft een eigen zaak opgericht. Met Dmatch wil ze een toonaangevend en ‘anders dan andersrelatiebureau in de markt zetten voor singles vanaf 25 jaar. Het kantoor heeft de voorbije maanden een vliegende start genomen en pakt één maand voor Valentijn nu ook uit met een datingevent voor alle singles met nog ietwat drempelvrees maar toch al eens willen kennismaken met het concept matchmaken.

“Laat de liefde liever niet over aan het toeval”, luidt de redenering van Dunja Reynaert. “Want matchmaking gaat om wetenschap, ervaring, intuïtie, contacten, het netwerk en transparante communicatie. Het is zoveel meer dan de zoektocht naar de perfecte match. Ik neem de tijd om te ontdekken wie je bent en wat je zoekt in een levenspartner. Doorheen de harde criteria, de ontwikkelingselementen in je leven en de aantrekking op verschillende niveaus zoek ik het ideale profiel. Ik wil staan voor een persoonlijke maar ook voor een betrouwbare én concrete aanpak. Gedaan met zelf uren online te zoeken of een online profiel. Ik wil een persoonlijke coach zijn die alle tools geeft voor een geslaagde date. Van inschrijving tot het eerste contact met je potentiële match. De liefde behoort tot het mysterie van het leven. Als we eenmaal de duurzame liefde hebben, mogen we er niet van uitgaan dat ze ook blijft bestaan. Liefde is immers een werkwoord net zoals stilte een manier is om het leven te voelen.”

Op basis van mensenkennis

Dmatch werkt offline, vertrouwd en discreet en wil vooral iets anders bieden dan.onlinedating die een fantasiewereld voorhoudt. Dunja Reynaert stelt zich tot doel die verbinding tussen mensen te zoeken en andere mensen gelukkig te maken. “Vanuit mijn levenservaring, alsook vanuit mijn job als headhunter, HR- consulente en gecertifieerd relatietherapeute heb ik al heel wat mensenkennis opgebouwd en mensen succesvol gekoppeld. Dit alles gecombineerd met mijn zesde zintuig op vlak van matchmaking, moet van mijn nieuwe bedrijf een succes maken. De start is is in elk geval veelbelovend.”

info: www.findyourvalentine.be en www.dmatch.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.