Nieuws West-Vlaanderen Starter in de kijker: Niels Soete en Pedram Parhizkari helpen beursgangers en beleggers met app

Starter in de kijker: Niels Soete en Pedram Parhizkari helpen beursgangers en beleggers met app

Starter in de kijker: Niels Soete en Pedram Parhizkari helpen beursgangers en beleggers met app

KORTRIJK – Twee West-Vlaamse starters, Niels Soete en Pedram Parhizkari, maken hun ondernemersdroom waar vanuit de Londense City. Ze lanceren een app waarmee ze beursadepten helpen aan concrete info. Hun bedrijf BeurzByte wist zopas bij investeerders 2,5 miljoen euro op te halen. De bedoeling: de app verder ontwikkelen en buitenlandse expansie proberen te realiseren.

 

Er zijn honderdduizenden beursgenoteerde bedrijven. Mensen hebben echter niet de tijd om daar allemaal research op te doen. Met hun app voor financiële educatie BeurzByte willen de youngsters inzicht verschaffen in de wereld van beleggen, beurzen en de financiële wereld. Als het van Niels en Pedram afhangt, moge het duidelijk zijn: er is nog veel onduidelijkheid bij mensen die nochtans interesse tonen in de financiële wereld. Dus vullen ze die leemte op.

De app is vooral, zo niet uitsluitend, bedoeld voor het grote publiek. Het opzet is zonneklaar: zorgen voor correcte en nuttige info in deze al bij al troebele tijden. Nog dit: de BeurzByte-app – de naam verwijst naar het Brugse Huis Ter Beurze, ’s werelds oudste beurs – geeft aan de hand van video’s uitleg over de do’s en don’t do’s van beleggen en geven advies over investerinsopportuniteiten. Mijn liefje, wat had je nog meer gewenst?

Reageer op dit bericht

Reacties

Stefaan V. 2023-01-27 08:56:03

Mooie start-up! Alleen jammer dat de Beta-versie (via testflight.apple.com) niet voor android gebruikers kan.

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.