Nieuws West-Vlaanderen Starter in de kijker Thibault Werbrouck ruilt job van golfprofessional in voor recruiter

Starter in de kijker Thibault Werbrouck ruilt job van golfprofessional in voor recruiter

Starter in de kijker Thibault Werbrouck ruilt job van golfprofessional in voor recruiter

KORTRIJK – Tot voor kort was Kortrijkzaan Thibault Werbrouck nog terug te vinden op de golfcourt van de Palingsbeek in Ieper, waar hij onder meer veel West-Vlaamse ondernemers de knepen van de sport leerde. Nu gaat hij zijn eigen en ultieme ondernemersdroom achterna en wordt hij professionele recruiter met zijn start-up Hunt & Hired. In die wereld wil hij naar eigen zeggen vooral een fris geluid laten horen.  

Liefst 15 jaar was Thibault Werbrouck professioneel actief in de golfwereld. Nu laat hij de wereld van de greens achter zich om zich volledig te kunnen richten op zijn andere passie. Vandaag (18 mei) wordt zijn nieuwe bedrijf Hunt & Hired officieel gelanceerd. Met Hunt & Hired wil hij zich toeleggen op gespecialiseerde rekrutering met als ultieme doel: duurzame en unieke partnerships aangaan met zowel bedrijven als kandidaten.

De dienstverlening van Hunt & Hired is al af te leiden uit de toepasselijke naam. Direct search met kwalitatieve resultaten staat centraal in het waardenkader van het nieuwe selectie- en wervingskantoor. Hunt & Hired koppelt kwalitatieve profielen aan gelijkgestemde bedrijven. Omgekeerd gaat Thibault voor bedrijven op zoek naar de juiste kandidaat voor een specifieke functie.

De in-depth kennis van de bedrijven, het brede netwerk aan kandidaten en een directe aanpak zorgen voor een partnership op lange termijn. “Tot op heden hebben veel bedrijven een grote behoefte aan uitzonderlijk talent en specifieke profielen”, aldus Werbrouck. “Hunt & Hired neemt de stress weg uit deze zoektocht die klanten kunnen ervaren om te blijven groeien, zodat bedrijven hun focus kunnen houden op precaire zaken.

Ervaring aan boord

Op 18 mei zal Hunt & Hired aan het grote publiek worden bekendgemaakt. De branding en website staan op punt en ook Thibault is er volledig klaar voor. Bij de lancering zal gebruik worden gemaakt van verschillende platforms om het nieuws te verspreiden. Zowel op de website als op andere social media kanalen zal de aankondiging zichtbaar zijn.

Thibault Werbrouck komt niet onbeslagen aan de start. Hunt & Hired is niet Thibault’s eerste ervaring met direct search. Hij werkt al 8 jaar in bijberoep als recruiter. Deze gepassioneerde recruiter kon dankzij zijn bijberoep als rekruteerder al enkele duurzame samenwerkingen opbouwen met onder meer Decospan en Obumex. De start-up zal zijn kantoor vestigen in studio KO, een co-working space in Kortrijk (Deerlijksestraat 57) waar zowel kandidaten als vertegenwoordigers van bedrijven welkom zijn.

info: www.huntandhired.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.