Nieuws West-Vlaanderen Starter in de kijker: Vinta krijgt er met Vinta Invest een broertje bij

Starter in de kijker: Vinta krijgt er met Vinta Invest een broertje bij

Starter in de kijker: Vinta krijgt er met Vinta Invest een broertje bij

Eline Geers en haar man Hendrik Tanghe (ex-Immo Dewaele) blijven niet bij de pakken zitten en geven blijk van een groot ondernemershart. Deze week bestaat hun start-up Vinta twee jaar. Waar anderen het bij een viering houden, pakt het Kortrijkse ondernemersduo en echtpaar uit met een tweede initiatief, ofte een broertje bij voor Vinta: Vinta Invest. “Onze klanten kwamen meer en meer met de vraag of we ook de aankoop van een investeringsgoed konden begeleiden”, aldus Eline Geers. “Aangezien we dit als een aparte tak binnen onze expertise zien, hebben we hiervoor een volledig aparte structuur en dito website uitgebouwd.”

Vinta Invest gaat deze week als start-up in première. “Tussen Vinta en Vinta Invest is er een groot verschil”, aldus het echtpaar Tanghe-Geers. “De insteek is volledig anders: waar de klanten bij Vinta zelf met een woning afkomen die hen interesseert, en daarover ons onafhankelijk advies inwinnen, gaat Vinta Invest een andere toer op. Wij zoeken binnen Vinta Invest zelf naar panden. Dat kan van alles zijn: van studentenkoten, serviceflats of appartementen naar winkels of garages. Belangrijk is dat de kandidaat-kopers een pand aanschaffen om er niet meteen zelf in te gaan wonen. Vandaar de term Vinta Invest.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.