Steven Malysse investeert in Hasselt 3 miljoen euro in nieuwe sport- en eventpaleis O’Learys

WEVELGEM - Enkele jaren nadat hij met succes het concept O'Learys lanceerde in Gent, doet Steven Malysse zijn huzarenstukje van toen nog eens over. O'Learys staat voor een totaalbeleving rond sport en vermaak. Het Scandinavische franchiseconcept O’Learys heeft wereldwijd meer dan 100 locaties, van Zweden tot Dubai, van Spanje tot Nederland, en dus ook in Vlaanderen met Gent en Hasselt als speerpunten en Steven Malysse als ondernemer-investeerder. Steven Malysse is de zoon van de overleden Marc Malysse (Sterima).

In Gent heeft Steven Malyse zij geloofsbrieven inmiddels goed en wel afgeleverd. De eventsite aan de rand van de Arteveldestad krijgt jaarlijks zo'n 250.000 over de vloer. Nu is het de beurt aan Hasselt.

“O’Learys is een unieke plek waar ontspanning, sport (kijken), business en horeca elkaar ontmoeten", vertelt Steven Malysse. "In Hasselt zal je in een Amerikaanse setting kunnen genieten van bowling, karaoke, arcade,  shuffleboard, pubgames, enzovoort, en dat alles omringd door meer dan 100 tv-schermen waar sportfanaten hun hart kunnen ophalen. Daarnaast zal er een groot, maar heel gezellig restaurant zijn met seriously good food."

Nieuwe hotspot

In de nieuwe vestiging Hasselt kunnen meteen een 40-tal mensen aan de slag en wordt er meteen 4.000 vierkante meter ruimte in beslag genomen.

Burgemeester Steven Vandeput van Hasselt, toont zich erg opgetogen met de West-Vlaamse investering: “De komst van O’Learys naar het Hasseltse TT-center zorgt voor een enorme meerwaarde voor de buurt", zegt de burgervader. "Dergelijk concept heeft toekomst. Het past perfect binnen de belevingsstad die Hasselt is. Met O’Learys wordt dat segment in ons stadscentrum alleen maar versterkt. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat dit een positieve invloed zal hebben op de hele omgeving. O’Learys is overduidelijk een invulling die leven in de brouwerij brengt en heel wat verschillende doelgroepen aanspreekt. Noem het maar een nieuwe aantrekkingspool in onze stad.”

info: https://eur01.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.o