Nieuws West-Vlaanderen Tine Vanparijs en Tim De Taeye openen uniek sky boetiekhotel in Knokke

Tine Vanparijs en Tim De Taeye openen uniek sky boetiekhotel in Knokke

Tine Vanparijs en Tim De Taeye openen uniek sky boetiekhotel in Knokke

KNOKKE – Drie jaar na de opening van het Enso Boutique hotel in de Elizabethlaan 185, hebben de Knokse dertigers Tine Vanparijs en Tim De Taeye alweer nieuwe plannen klaar. Net voor de zomer van 2023 openen ze hun splinternieuwe sky hotel op de 1ste en 2de verdieping van het torengebouw van Lake District, vlakbij Duinenwater en het handelscentrum van Knokke.

 

3 jaar na opening is het Enso Boutique hotel in de Elizabetlaan 185 uitgegroeid tot een populaire hotspot in Knokke-Heist waar gastronomie en architectuur hand in hand gaan. Naast de 8 prachtig ingerichte kamers, kan iedereen (ook niet hotelgasten) in het restaurant genieten van excellente ontbijt-, brunch-, en lunchmogelijkheden. Oprichters van het sympathieke boetiekhotel Tine Vanparijs (35) en Tim De Taeye (35) toen zich nu opnieuw rasondernemers met hun plannen voor een nieuw boetiekhotel: Enso District.

Enso District moet een uniek concept worden op een toplocatie naast het treinstation. Net als bij het Enso Boutique Hotel, zal het nieuwe concept mikken op topkwaliteit in service en inrichting, zo laten de initiatiefnemers weten. Tim De Taeye en Tine Vanparijs nemen daarbij de interieurarchitectuur zelf volledig in handen met hun eigen creatieve onderneming Scratch Studio.

Unieke experience tablet

Alle 34 hotelkamers zullen een uniek open grondplan hebben, elk met plafondhoge schuiframen en een bijhorend terras. Elke hotelgast zal ook een technologische primeur in België kunnen ervaren met een unieke ‘in-room experience‘ tablet waarmee de volledige kamer kan bediend worden vanuit één console maar ook multimedia kan worden aangestuurd of een à la carte ontbijt op bed besteld kan worden.

Het hotel zal ook een brede waaier kamertypes aanbieden, gaande van cosy rooms, tot familiekamers voor grotere gezinnen en zelfs een spa suite waar de gast kan genieten van een eigen privé wellness. In de lobby van het hotel zal een boutique shop worden uitgebaat. Ook de combinatie van hotel met restaurant, inclusief mogelijkheden tot take away, wordt doorgetrokken naar het nieuwe concept.

foto: Mediahuis

infowww.ensohospitality.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.