Nieuws West-Vlaanderen Titeca en Fibo-Consult tekenen voor nieuw partnership

Titeca en Fibo-Consult tekenen voor nieuw partnership

Titeca en Fibo-Consult tekenen voor nieuw partnership

KORTRIJK – De West-Vlaamse accountancy- en adviesgroep Titeca zet nog maar eens een stap in zijn groei en ontwikkeling. Het heeft nu de krachten gebundeld met het gelijkgestemde Kortrijkse Fibo-Consult. Charlot Depoortere, één van de drijvende krachten achter Fibo-Consult, wordt de nieuwe kantoordirecteur van Titeca Kortrijk. Zij wordt ook partner in het nieuwe verhaal. Aan haar zijde staan business leaders Hendrik Ingelbeen en Guy Depoortere. Fabian Missinne blijft CEO en partner van de nieuwe organisatie.

‘Dicht bij de klant staan en samen successen realiseren door co-ondernemen, in elke fase van het ondernemerschap.’ Het motto van oprichter Emmanuel Titeca blijft nog steeds de basis voor het DNA van Titeca. De accountancy- en adviesgroep slaagt hierin dankzij de expertise
van haar 220 medewerkers verdeeld over tien vestigingen in West- & Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Daar komt nu ook het Kortrijkse Fibo-Consult zich bij aansluiten.

Beide partijen stellen dat ze dezelfde visie en waarden – zoals betrokkenheid, persoonlijk klantcontact, en resultaatgerichte begeleiding op maat – helemaal delen met elkaar. Samen willen ze ook blijven innoveren en klanten gepassioneerd blijven begeleiden in een meer en meer gedigitaliseerde accountancywereld.

Evoluerende wereld

De behoeften van klanten liggen voor elke onderneming anders, zo zeggen de beide partners. Titeca’s stokpaardje blijft alvast toepasselijk: “Naast
gedigitaliseerde accountancy, ook zorgen voor een zeer brede advies- en dienstverlening, in elke fase van het professionele én privéleven van de ondernemer”.

Ook het professioneel opzetten van individuele groeitrajecten voor ondernemers zal binnenkort tot de dienstverlening van Titeca behoren. Dit alles draagt bij tot een nog gerichtere begeleiding en pro-actief advies op maat, waarmee Titeca een solide partner in life wil zijn voor  haar klanten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.