Nieuws West-Vlaanderen Titeca volhardt in zijn overnamepolitiek

Titeca volhardt in zijn overnamepolitiek

Titeca volhardt in zijn overnamepolitiek

ROESELARE – Aan een sneltreintempo blijft de Roeselaarse accountancygroep Titeca zijn activiteiten uitbreiden, en dat steevast via overname van gelijkgestemde kantoren. Dit maal legt Titeca de hand op het Oostendse figrz, waar 28 mensen werken.  

Het Oostendse figrz werd opgericht door Jan Vercruysse. “Door het samengaan met Titeca willen wij zowel de continuïteit van het kantoor, een doorlopende service voor de klant en doorgroeimogelijkheden voor ons team realiseren”, aldus Vercruysse. “We doen dat met een partner die gelijke ambities vooropstelt en ook dezelfde waarden en normen deelt.”

In het nieuwe organigram zullen Steffie Ver Eecke en Pascal Tourlemain als vennoten toetreden bij de Titeca-groep. Jan Vercruysse zelf blijft als businesspartner actief bij het nieuwe kantoor dat de naam Titeca Oostende meekrijgt.

Titeca telt inmiddels 260 medewerkers en elf kantoren over heel Vlaanderen. De overnamepolitiek wordt ingegeven vanuit een wel bepaalde visie op zaken. Die visie wil dat de accountants zo dicht mogelijk bij de klant met staan, letterlijk en figuurlijk. Titeca zag het levenslicht in 1987, onder impuls van Emmanuel Titeca.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.