Nieuws West-Vlaanderen Trustteam neemt nabije buur Firmware over

Trustteam neemt nabije buur Firmware over

Ondernemers 01: Trustteam. Pascal Pinket en Stijn Vandeputte

Trustteam neemt nabije buur Firmware over

KORTRIJK – Het op Evolis gevestigde IT-consultancybedrijf Trustteam blijft uitbreiden. Dit maal kondigt het bedrijf van Stijn Vandeputte en Pascal Pinket de overname van het Oost-Vlaamse (Nazareth) Firmware aan. Beide partners geven aan dat de klant de grote winnaar moet zijn van deze operatie.  

Trustteam heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van ERP-oplossingen en digitaliseren van de boekhouddocumenten. Met de overname van Firmware wordt een grote sprong gemaakt op vlak van implementeren  van oplossingen voor het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Met de expertise van Firmware zal de klant nog efficiëntere oplossingen aangeboden krijgen door het gebruik van Azure, Microsoft 365 en het Power Platform. De op maat gemaakte apps en flows verzorgen de synchronisatie tussen verschillende applicaties en wordt gezien als de “last mile” binnen de digitale transformatie van uw bedrijf. Door het gebruik van BI-rapportering wordt het uitvoeren van analyses een stuk eenvoudiger. Het genereren van allerlei rapporten en daarna analyseren maakt toekomstige beleidskeuzes een stuk gerichter.

Dieptewerk

Met Microsoft Azure breidt ook het cloud assortiment van Trustteam gevoelig uit, naast de eigen private datacenters, die ISO 27001 gecertificeerd zijn. Trustteam kan nu haar klanten verder adviseren welk model (privaat, publiek of hybride) de beste oplossing voor hen is.

Firmware heeft een honderdtal referenties in het implementeren van hun oplossingen. Het team van Firmware zal haar ondersteuning verder zetten onder de vleugels van Trustteam. Hun kennis op gebied van ERP, CRM, BI, Scanning, webapplicaties en M365 past perfect in de one-stop-shop oplossing die Trustteam aanbiedt aan zijn 6.000 klanten in alle sectoren.

De overname van Firmware was een essentiële stap in de evolutie van Trustteam om klanten meer opties te geven inzake Azure, BI-rapportering en Power Apps”, aldus Stijn Vandeputte, CEO van Trustteam. “Een evolutie die we meemaken door nieuwe noden van onze klanten en waar wij sterk willen op inzetten in de toekomst. De samenwerking met Firmware zal voor een nieuwe wind zorgen op vlak van softwareoplossingen in onze one-stop-shop visie.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.