Nieuws West-Vlaanderen TUI valt liefst acht maal in de prijzen

TUI valt liefst acht maal in de prijzen

TUI valt liefst acht maal in de prijzen

OOSTENDE – Touroperator TUI België, dat met dank aan de familie Brackx zijn roots heeft in Oostende en er ook een belangrijke vestiging heeft, moet een nieuwe prijzenkast kopen. Het bedrijf viel maar liefst acht maal in de prijzen tijdens de TM Travel Awards, zeg maar het equivalent van de Oscars van de Belgische reissector. TUI is het grootste Belgische vakantiemerk, goed voor ruim 2,6 miljoen reizigers, een netwerk van 104 agentschappen en 2.300 personeelsleden.

Touroperator TUI werd bekroond tot de beste touroperator in de categorie vliegvakanties en autovakanties. De TUI website werd als beste reiswebsite beoordeeld. Ook TUI fly viel in de prijzen, 2 keer zelfs want general manager Gunther Hofman werd ook uitgeroepen tot man van het jaar. Alles samen goed voor 8 TM Travel Awards, die al voor de 22ste keer werden uitgereikt. De grootste toerismegroep van het land en zijn 2.300 medewerkers zijn bijzonder opgetogen over deze appreciatie van de professionals, een hart onder de riem om hun marktleiderschap te blijven verdienen. Het vakblad Travel Magazine organiseert elk jaar een rondvraag bij de Belgische reisagenten. Op basis van die beoordelingen ontving TUI zijn awards tijdens een feestelijke editie in Antwerpen.

Grote appreciatie

Luchtvaartmaatschappij TUI fly kreeg net als in 2018 de Award ‘Aviation Excellence’. Nog mooier is de award ‘Man of the year 2019’ die general manager Gunther Hofman te beurt viel. De professionals zijn de bijzonder klantgerichte acties van TUI fly niet vergeten, toen de passagiers bij stakingen van luchtverkeersleiders of bagage-afhandelaars in moeilijke omstandigheden toch diezelfde dag naar hun bestemming werden gebracht. Ook Fabienne Clinckart, reisagente in de TUI Shop Edingen, mocht de verdienstelijke award ‘Leisure Travel Agent of the year 2019 (French-speaking)’ in ontvangst nemen, een belangrijke appreciatie voor de professionele service aan de klant. RIU Hotels & Resorts – één van de belangrijkste hotelmerken aangeboden door de TUI Groep – werd nog maar eens gelauwerd als ‘Beste Vakantiehotelketen’. TUI Ticket Shop tot slot, het vroegere Sirius Travel Service, werd naar jaarlijkse gewoonte bekroond als ‘Beste Broker’ voor vliegtickets.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.