Nieuws West-Vlaanderen TVH Equipment wordt nog groter na overname van Rentalift (Izegem)

TVH Equipment wordt nog groter na overname van Rentalift (Izegem)

TVH Equipment wordt nog groter na overname van Rentalift (Izegem)

WAREGEM – In het licht van een verdere strategische groei van haar activiteiten in België, heeft TVH Equipment de Izegemse firma Rentalift overgenomen van de huidige aandeelhouder Van den Dorpe Handling Equipment. Deze laatste vennootschap wil zich nu meer focussen op haar activiteiten binnen de logistieke, industriële en haven gerelateerde sector.

 

“Wij zijn ervan overtuigd dat het team en de klanten van Rentalift aan TVH Equipment de juiste partner hebben om het gekende serviceniveau en verdere groei te kunnen garanderen” zegt Simon Van den Dorpe.

Rentalift, in 2001 opgericht door de familie Deschrijvere-De Leersnyder, is al die tijd actief geweest in de verhuur van schaarliften, hoogwerkers, verreikers en heftrucks over gans Vlaanderen, met een duidelijke regionale verankering in West- en Oost-Vlaanderen. Daarnaast verkoopt Rentalift met Jekko en Multitel in exclusiviteit ook twee sterke merken, beide actief in een nichemarkt. “Voor de klanten van Rentalift verandert er niets”, zegt verklaart Kristof Coudenys, CEO TVH Equipment. “Hun vertrouwde contactpersonen blijven hen dagelijks adviseren vanuit Izegem met de gekende hoogwaardige service.”

TVH Equipment met hoofdzetel in Waregem heeft daarnaast al filialen in Diksmuide, Sint-Niklaas, Londerzeel, Antwerpen, Nijvel en Maaseik. Met deze overname specialiseren ze zich verder als ‘one-stop-rent’ verhuurder voor de industrie, bouw, eventsector, lokale overheden, infrastructuurwerken, enzovoort.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.