Nieuws West-Vlaanderen TVH zoekt maar liefst 175 nieuwe medewerkers

TVH zoekt maar liefst 175 nieuwe medewerkers

TVH zoekt maar liefst 175 nieuwe medewerkers

WAREGEM – Onderdelenspecialist TVH blijft groeien. Het zet daarom alle zeilen bij om de 175 openstaande vacatures, waarvan meer dan 100 op de hoofdzetel in Waregem, ingevuld te krijgen. Naast de start van een opvallende employer branding campagne vorig jaar, lanceert het bedrijf nu ook een gloednieuwe jobsite (jobs.tvh.com).

 

TVH, de wereldleider in onderdelen, telt wereldwijd meer dan 5.000 medewerkers waarvan de helft in het hoofdkantoor in Waregem. In deze krappe arbeidsmarkt, moeten alle bedrijven alle registers opentrekken. De nieuwe site is daarom een extra middel  om de 175 openstaande vacatures sneller in te vullen.

Peter Geiregat, Chief People Officer bij TVH, ziet het zo: “De nieuwe site toont voor het eerst een overzicht van al onze vacatures wereldwijd. Enerzijds zetten we zo ons internationale karakter nog meer in de verf, en anderzijds is het ook zo dat we minder naar 1 bepaalde locatie kijken om een vacature in te vullen. We werken in grensoverschrijdende teams, en dus kunnen sommige posities die hier open staan, ook ingevuld worden door iemand in Amerika bijvoorbeeld. Mensen komen bij TVH werken omwille van de unieke combinatie van een aantal elementen: de cultuur, de volle transformatie waarin we zitten, de constante groei en het ondernemende karakter van het bedrijf. Dat zorgt voor een pak inhoudelijk sterke functies in een stimulerende atmosfeer. En dat is onze grote sterkte.”

Meer dan een werknemer

De employer branding campagne die TVH vorig jaar lanceerde, speelde duidelijk in op een van de kwaliteiten van het bedrijf: de medewerker staat centraal. “Dat is ook zo op onze nieuwe jobsite”, aldus nog Geiregat. “Via getuigenissen van de medewerkers komen bezoekers te weten hoe de bedrijfscultuur eruitziet. Wie werkt bij TVH is meer dan alleen maar werknemer. Dat is de essentie. We geven iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Dat zie je niet alleen in de campagne en de jobsite, maar ook in de vele activiteiten en initiatieven die we het hele jaar door voor onze medewerkers organiseren: we beschikken over een groene zone met sportmogelijkheden, een TVH-koor, een feestcomité en we organiseren regelmatig leuke afterworks voor de collega’s. Maar in de eerste plaats moeten mensen kiezen voor TVH als ze een interessante job willen in een groeiende, internationale omgeving.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.