Nieuws West-Vlaanderen Twee verzekeringsmakelaars gaan voor meer schaalgrootte

Twee verzekeringsmakelaars gaan voor meer schaalgrootte

Twee verzekeringsmakelaars gaan voor meer schaalgrootte

KUURNE – Onafhankelijk verzekeringsmakelaar Sur. kondigt aan dat het per 1 januari 2023 de handen in elkaar slaat met Kantoor Remmerie uit Kuurne. Mathieu Remmerie stapt mee in de nieuwe aandeelhoudersstructuur en wordt naast Benoit Vandenbroucke en Gilles Deplancke de derde vennoot en medezaakvoerder.

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar Sur. kondigt aan dat ze vanaf 1 januari 2023 de handen in elkaar slaan met Kantoor Remmerie uit Kuurne. Mathieu Remmerie stapt mee in de aandeelhoudersstructuur en wordt naast Benoit Vandenbroucke en Gilles Deplancke de derde vennoot en mede-zaakvoerder.

Benoit en Gilles hadden voor dit jaar de ambitie om het groeitraject van Sur. te versnellen via een overname. Gilles Deplancke: “We gingen hiervoor heel bewust op zoek naar een jonge, ambitieuze verzekeringsmakelaar met dezelfde visie op de sector, de rol die de makelaar daarin moet spelen, en met geloof in ons verhaal naar de toekomst toe. Mathieu vervult al deze facetten volledig”.

Kantoor Remmerie is een 100% onafhankelijk verzekeringsmakelaar met kantoor te Kuurne. Het kantoor werd in 1979 opgericht door Filip Remmerie, die de fakkel enkele jaren geleden doorgaf aan z’n zoon, Mathieu. Met hun jarenlange ervaring in zowel KMO als particuliere verzekeringen, is dit team van vijf een mooie versterking voor Sur. naar de toekomst toe.

“Ik ken Gilles al meer dan twintig jaar privé, en we volgden samen onze verzekeringsopleiding aan het begin van onze carrières”, vult Mathieu Remmerie aan. “Ook met Benoit was de klik er meteen. Ik ben rotsvast overtuigd van de meerwaarde om als geheel, met een groter volume, te kunnen opereren in de huidige verzekeringsmarkt. Ik kijk er ook enorm naar uit om nauw samen te werken met Benoit en Gilles, en zo ons verhaal verder uit te bouwen vanuit Zwevegem én Kuurne.”

In deze nieuwe constellatie tekent Sur. een groei aan van meer dan 50% op vlak van omzet, en qua team gaan ze – rekening houdend met twee recent ingevulde vacatures voor het kantoor te Zwevegem – naar een totaal van 14 personen.

“Hiermee zijn we volledig klaar om onze recente organische groei op te vangen, en het stelt ons in staat om verder te groeien in de nabije toekomst”, concludeert Benoit Vandenbroucke.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.