Nieuws West-Vlaanderen Vandelanotte opent zijn tiende kantoor

Vandelanotte opent zijn tiende kantoor

Vandelanotte opent zijn tiende kantoor

KORTRIJK – Accountancy- en auditkantoor Vandelanotte bundelt de krachten met het accountantskantoor A&B-Kantoor uit Brecht. Dankzij de samenwerking bouwt Vandelanotte verder aan het groeiverhaal en breidt het zijn activiteiten uit naar de Kempen. Het gaat om de tiende vestiging. Vandelanotte telt ondertussen meer dan 400 medewerkers die dagelijks ruim 6000 klanten adviseren bij boekhoudkundige, fiscale, economische, juridische en sociale vraagstukken.

Het kantoor in Brecht wordt daarmee de tiendevestiging van Vandelanotte, waarvan negen in België. “Het is met heel veel trots dat ik vandaag de samenwerking met het kantoor van Frank Wielandts mag aankondigen” stelt Nikolas Vandelanotte, CEO en derde generatie van het gelijknamige kantoor (zie foto). “De uitbreiding naar de Kempen biedt ons niet alleen toegang tot een interessante economische regio, maar laat ons ook kennismaken meteen grote groep van potentiële medewerkers, die misschien de verplaatsing naar Antwerpen-Stad minder zien zitten. Het feit dat de helft van mijn roots via mijn moeder in de Kempen liggen, maakt deze stap ook op persoonlijk vlak bijzonder.”

Naast huidig bestuurder Frank Wielandts telt A&B-Kantoor een vijftiental medewerkers. “Ik zelf blijf minstens de volgende vier jaren aan het roer en zorg mee voor de geleidelijke integratie in de Vandelanotte-groep”, aldus Frank Wielandts.“De samenwerking met Vandelanotte laat ons toe om een ruimere dienstverlening aan onze klanten aan te bieden en helpt ons bij de verdere uitbouw van ons kantoor. Ook de sterke focus op digitalisering van Vandelanotte is een extra troef.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.