Nieuws West-Vlaanderen Vanessa Flamez wordt commercieel directeur bij Cercle Brugge

Vanessa Flamez wordt commercieel directeur bij Cercle Brugge

Vanessa Flamez wordt commercieel directeur bij Cercle Brugge

BRUGGE – Cercle Brugge heeft in samenwerking met headhunterbureau Altior een grondige zoektocht gedaan naar een nieuw commercieel directeur. Vanessa Flamez kwam er als primus uit, en lijkt – gezien haar ervaring in het specifieke domein – echt wel de right person on the right place.  

Vanessa Flamez wordt het veld ingestuurd met een zeer specifieke opdracht: Cercle Brugge op commercieel vlak opliften. Aan ervaring in dat domein ontbreekt het haar bepaald niet. Ze was eerder al met veel succes aan de slag bij achtereenvolgens Voka West-Vlaanderen, de tienvoudige Belgische basketbalkampioen BC Oostende en bij de luchthavens van Oostende  en Antwerpen. In al die functies maakte ze indruk door haar professionalisme, haar resultaten, haar netwerk en haar overtuigende persoonlijkheid. Toen de luchtvaart stil viel als gevolg van corona (mei 2020), koos ze voor een andere weg. Het voorbije anderhalf jaar deed ze diverse freelance opdrachten, onder meer voor de Stichting Interieur en voor het strategisch marketingagentschap Kixx.

Flamez is 46 jaar en woont op een boogscheut van het Jan Breydelstadion. Ze heeft naar eigen zeggen ‘ontzettend veel zin’  in de nieuwe job. “Voor mij is de combinatie van topsportbeleving en business een fantastisch gegeven en een enorme uitdaging”, aldus Vanessa. “Daarbij mag ook de focus op alle stakeholders (supporters, vrijwilligers, medewerkers, sponsors, partners) nooit verloren gaan.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.