Vastgoedkantoor van Karolien Lafaut maakt groeispurt na overname van Immo Cova

TIELT - Het vastgoedkantoor Real Estate by Karolien, een zijtak van projectontwikkelaar Karolien Lafaut, neemt de portefeuille van Immo Cova uit Tielt over. Met de toevoeging van zo’n 1.000 dossiers maakt het vastgoedkantoor een sterke groeispurt. Het gaat hoofdzakelijk om panden in Tielt, Ardooie, Aalter en Roeselare.

30 jaar geleden richtte Luc Coucke Immo Cova op in Tielt. Doorheen de jaren is het vastgoedkantoor uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Tielt, Ardooie en Aalter. De huidige bestuurders, Annelien en Wouter Coucke, besloten recent om hun portefeuille over te laten en zich verder te focussen op andere vastgoedactiviteiten.

Annelien Coucke beheert als syndicus via de vennootschap Aurus ruim 100 residenties in Oost- en West- Vlaanderen, en deze activiteit neemt sterk toe door het stijgend aantal appartementen dat gebouwd wordt. “Voor de overname van het kantoor, gesticht door onze vader Luc, zochten mijn broer Wouter en ik een partij met voldoende expertise waaraan we met een gerust hart onze klanten konden toevertrouwen”, aldus Annelien Coucke, zaakvoerder van Aurus.

Bewezen meerwaarde

Gelet op hun jarenlange vertrouwensband, besloot Immo Cova finaal om in zee te gaan met het immokantoor Real Estate by Karolien uit Tielt. “Een groot deel van de portefeuille bestaat uit verhuurdossiers", aldus zaakvoerder Karolien Lafaut. "Omdat bij de verhuur heel wat komt kijken, én vanuit onze visie om onze klanten volledig te ontzorgen, hebben wij ons al van bij de prille start naast verkoop van vastgoed ook op de verhuur ervan toegespitst. Hierdoor hebben we met ons team intussen heel wat kennis over verhuur opgebouwd en zijn we volledig voorbereid op deze uitbreiding."