Nieuws West-Vlaanderen Vectis stapt mee aan boord bij Deerlijkse ConXioN

Vectis stapt mee aan boord bij Deerlijkse ConXioN

Vectis stapt mee aan boord bij Deerlijkse ConXioN

DEERLIJK – ConXioN, het bedrijf van de dynamische Chris Debyser, is vastberaden om verder te groeien en haar klanten nog beter bij te staan in hun digitale transformatie, beveiligingsvraagstukken en dagelijkse IT-ondersteuning. Door de instap en het vers kapitaal van mede aandeelhouder Vectis Private Equity wordt die ambitie nog wat meer waargemaakt. Over de nieuwe verhoudingen in de kapitaalstructuur wordt niet gecommuniceerd. ConXioN realiseert geconsolideerd een omzet van ruim 20 miljoen euro met een 100-tal medewerkers.

 

ConXioN (www.conxion.be) begeleidt en inspireert haar klanten in hun digitale transformatie op tal van domeinen zoals infrastructuur, applicaties, security, cloud, mobility, printing, IoT en Artificial Intelligence. Dit mede dankzij het belangrijke netwerk aan gerenommeerde partners zoals Microsoft, HP, SentinelOne en Cisco, waarmee ConXioN een voortrekkersrol speelt in IT-innovatie en onderzoek. In het ConXioN Experience Center te Waregem kunnen bedrijfsleiders deze ‘new style of IT’ ervaren en worden ze ondergedompeld in de toekomst van interactieve technologie.

Soliede partner

Vectis Private Equity is een onafhankelijk private equity fonds met circa 125 miljoen euro aan participaties onder beheer. Het richt zich daarbij vooral op investeringen in Belgische kmo’s.  Het team heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van kmo’s in hun groeitraject en is erg vertrouwd met de uitdagingen van dergelijke ondernemingen. Sinds de start, meer dan 15 jaar geleden, heeft Vectis in meer dan 30 Belgische ondernemingen geïnvesteerd en daarnaast ook circa 20 bijkomende add-on acquisities gerealiseerd. Hiermee is Vectis één van de meest actieve private equity investeerders in dit segment van de Belgische markt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.