Nieuws West-Vlaanderen Vier adepten van classic cars verenigen zich in nieuw nichebedrijf Mistral Classics

Vier adepten van classic cars verenigen zich in nieuw nichebedrijf Mistral Classics

Vier adepten van classic cars verenigen zich in nieuw nichebedrijf Mistral Classics

IEPER – Thierry Dehaeck (ex-Pidy), Patrick Hanssens (BOA) en verder Diederik Vermoesen en Michael Van Ooteghem hebben gezamenlijk een nieuw bedrijf opgericht, luisterend naar de naam Mistral Classics. De eindeloze passie voor classic cars ofte oldtimers drijft en motiveert het viertal om er met een heus nichebedrijf in te vliegen. Vooral bij ondernemers en zelfstandigen is de belangstelling en de liefde voor auto’s uit grootmoeders tijd zeer levendig. Mistral Classics biedt hen een veelzijdige dienstverlening.   

Mistral Classics heeft een driedubbele roeping, zo zeggen de vier vennoten unisono. Liefhebbers van classic cars kunnen aan de rand van Ieper met hun favoriete ‘speelgoed’ terecht voor onderhoud, voor een restauratie of voor een revisie.

Het bedrijf mag zonder meer uniek heten voor meer dan één reden. Om te beginnen geldt een multimerk-politiek. Maserati, Mercedes, Rolls Royce, Bentley, Jaguar, Citroën en tutti quanti, er is geen enkel merk dat niet onder handen kan worden genomen. Uniek is ook dat liefst zes mechaniciens (straks komt er nog een zevende bij) met een passie voor én een uitgebreide knowhow over oldtimers, dagelijks klaar staan om te sleutelen aan de dream cars. Finaal biedt Mistral Classics ter plaatse ook oldtimers te koop aan in een aparte showroom.

Oogverblindende collectie

Het betere cliënteel komt vooral uit West- en Oost-Vlaanderen, maar evenzeer uit Noord-Frankrijk. Bovenop die algemene service, kan in het gebouw next door ook een oogverblindende collectie van tientallen classic cars – jarenlang vakkundig bijeengekocht door Thierry Dehaeck – bezocht worden. “Om ons nieuwe bedrijf in de kijker te plaatsen, bieden we organisatoren van classic car rally’s ook de mogelijkheid om ons bedrijf en de aanpalende showroom te bezoeken bij een natje en een droogje”, aldus Patrick Hanssens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.