Nieuws West-Vlaanderen Vlaemynck bouwt spectaculair kantorencomplex in Tielt

Vlaemynck bouwt spectaculair kantorencomplex in Tielt

Vlaemynck bouwt spectaculair kantorencomplex in Tielt

TIELT – In Tielt zijn de werken begonnen van wat één van de meest spectaculaire kantoorgebouwen moet worden van West-Vlaanderen. Het gaat om een project van het familiebedrijf Vlaemynck met aan het hoofd Karel Vlaemynck, die het bedrijf in 1999 boven de doopvont hield. Het oorspronkelijke ‘Immo Vlaemynck’ evolueerde, ontwikkelde en groeide in twee decennia tot Group Vlaemynck. De pure immo makelaar uit 1999 is een allround vastgoedonderneming geworden, met meer dan 30 vaste medewerkers, een sterke verankering in West-Vlaanderen (Nieuwpoort, Veurne, Poperinge) maar evenzeer buitenlandse projecten.

 

Office One, zo zal het gebouw heten, is het nieuwbouw kantorencomplex dat wordt gerealiseerd aan de Ruiseledesteenweg te Tielt. Een ultramodern en up-to-date gebouw waarbij in totaal 3.700m² kantoorruimte beschikbaar wordt gesteld. Merkwaardig ook: op vandaag is reeds 70 procent van het aanbod verkocht.

De beschikbare kantoorruimtes strekken zich uit over een verhoogd gelijkvloers, een derde en een vierde niveau. De hele site is bijzonder fraai voor het oog. De beschikbare oppervlaktes starten vanaf 97 vierkante meter en gaan tot 228 vierkante meter, maar ze kunnen ook samengevoegd worden. “Het volledige gebouw is een belichaming van wat vandaag evident zou moeten zijn”, heet het bij Vlaemynck. “Een gemeenschappelijke lobby, liftkernen, hoge ruimtes, veel lichtinval, ruimtelijk gevoel, goed geventileerde kantoren, bezoekersparking bij het complex, enzovoort. Een extra troef is de ideale ligging tussen West- en Oost- Vlaanderen, met de E40 en E17 vlakbij. Het moet een ankerpunt worden voor bedrijven die gedecentraliseerd willen werken.”

Feit is dat Tielt er met Office One straks niet alleen een up-to-date kantoorgebouw bij krijgt, maar ook een heuse eyecather.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.