Nieuws West-Vlaanderen Voka vervangt zijn nieuwjaarsrecepties door een postkaartje en een video, met de groeten van West-Vlaamse kunstenaars

Voka vervangt zijn nieuwjaarsrecepties door een postkaartje en een video, met de groeten van West-Vlaamse kunstenaars

Voka vervangt zijn nieuwjaarsrecepties door een postkaartje en een video, met de groeten van West-Vlaamse kunstenaars

KORTRIJK – Het zijn nog even abnormale tijden en dat besefte ook Voka West-Vlaanderen toen het zich moest buigen over het al dan niet organiseren van zijn jaarlijkse nieuwjaarsrecepties in de diverse regio’s, zowat dé netwerkevents van het jaar voor ondernemers in West-Vlaanderen. Gezien te veel samenscholing niet mag en niet kan, werd uitzonderlijk geopteerd voor een good old postkaartje met gemeende wensen, getekend door Kamagurka. Wim Opbrouck hielp dan weer om de videoboodschap te verpakken. 

Voka West-Vlaanderen steekt ondernemers dit jaar een hart onder de riem met nieuwjaarswensen die eens totaal anders worden geformuleerd. Niet vanop de bühne dus van de een of andere eventzaal in de provincie, maar wel via een noodgedwongen alternatieve weg. Dit jaar dus geen vermaarde nieuwjaarsrecepties van Voka West-Vlaanderen, dé netwerkevents die traditiegetrouw ondernemend West-Vlaanderen bijeenbrengen. Ook daar stak corona een stokje voor.

In plaats daarvan verstuurt de ondernemersorganisatie haar nieuwjaarswensen voor 2021 per post en deed daarbij een beroep op twee West-Vlaamse kleppers uit de culturele en creatieve sector. Geen traditionele nieuwjaarskaart dus, maar wel een unieke tekening van de hand van Kamagurka, die vergezeld wordt van een krachtige, lyrische nieuwjaarsboodschap via video die geïnspireerd werd door Wim Opbrouck en ingesproken werd door de diverse Voka West-Vlaanderen voorzitter en regiovoorzitters.

De tekening van Kamagurka kunt u vinden als bijlage. De videoboodschap kunt u vinden via https://www.voka.be/west-vlaanderen/nieuwjaarsboodschap2021.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.