Nieuws West-Vlaanderen We Are Jane begint het jaar in schoonheid met inbreng in Kortrijks schoonmaakbedrijf

We Are Jane begint het jaar in schoonheid met inbreng in Kortrijks schoonmaakbedrijf

We Are Jane begint het jaar in schoonheid met inbreng in Kortrijks schoonmaakbedrijf

ROESELARE – We Are Jane, het advies- en financieringsfonds pro vrouwelijk ondernemerschap, investeert in Entrio, een gevestigde waarde in West-Vlaanderen als het gaat over professionele schoonmaak voor bedrijven. Met deze investering willen Conny Vandendriessche en Co de groei van het bedrijf verder garanderen en helpen uitbouwen.

In de hedendaagse tijden staan hygiëne en onderhoud meer dan ooit hoog op de agenda. “Dit merken we aan de hoge vraag vanuit de bedrijven om hun kantoren en gebouwen te laten onderhouden door professionals”, zegt Conny Vandendriessche, founder van We Are Jane. “Toen Veerle Verfaille – de CEO van Entrio – een tijdje geleden met ons in contact kwam, waren we onder de indruk van wat zij tot nu toe samen met haar team heeft uitgebouwd binnen een sector waarvan het imago het soms hard te verduren krijgt. Entrio is alvast een bedrijf met een sterke naam binnen een harde sector.”

Groeien in West-Vlaanderen

“Ik wil samen met het ganse Entrio-team een inspirerende organisatie uitbouwen, waar levenskwaliteit in balans is met professionaliteit”, aldus Veerle Verfaille namens Entrio. “Een bedrijf dat duurzaam groeit met respect voor mens en milieu. Dit gaat hand in hand met de keuze voor We Are Jane. We willen nu ook graag groeien door onze thuisbasis in West-Vlaanderen verder uit te bouwen en te versterken.”

“Investeren in extra human capital zal key zijn in dit verhaal”, weet Eline Talboom, mede-oprichtster van We Are Jane. “Entrio is door zijn goede naam in de sector een leuk bedrijf om voor te werken”, vult Muriel Uytterhaegen, co-founder We Are Jane, aan. “Gedegen opleidingen, het behouden van de dynamische cultuur en de goede werkomstandigheden moeten ervoor zorgen dat we extra schoonmaaktalent kunnen aantrekken om aan de grote vraag te kunnen voldoen en Entrio verder te laten groeien.”

foto: Veerle Verfaille en Conny Vandendriessche

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.